A Tököli Repülőtér. Az egyik legjobb hely itthon, ahol a Drifted.hu csapatának köszönhetően színvonalas nemzetközi drift- és Gymkhana bajnokságokat, vagy gyorsulásokat láthatunk, azóta, hogy anno 2003 nyarán az egyik EVO Gyorsulási Versenyt a pálya karbantartása miatt kényszerűségből ide tették át. Mozgalmas 12 év telt el azóta, a volt orosz katonai reptér pedig rengeteg versenyt és érdekes eseményt hordott már el betonozott és füves területein egyaránt. Különleges, retrós környezete miatt pedig filmforgatások és fotózások közkedvelt célpontja is.

A legújabb hasonló alkotást a Hyundai reklámfilmje képviseli, melyben az új Tucson manőverezési és menetstabilitási képességeit demonstrálják. A pályára felépített jókora homokbuckákba alagutat, valamint durván ívelt hajtűkanyart vájtak, melyet nyélgázon abszolválnak a crossoverrel. A végeredmény döbbenetesen látványos, érdemes megnézni:

A megszámlálhatatlan beszámoló mellett, ami tököli rendezvényekről született itt a Carstyling.hu-n, saját audiovizuális élményeink is vannak a reptér tekintetében: 2013-ban például közös projektben itt készítettük el a világhírű Miss Tuning naptár több felvételét is. De itt fotózta meg például Quad a tavalyi AMTS nyereményautóját is, kicsit régebbre visszanyúlva pedig ezen a szent helyen készült el a - mondjuk úgy, hogy megosztó véleményeket kiváltó - Carstyle klip is velünk, az LCN kiadásában. Na ez sem ma volt nevet

Forrás: Youtube