Zsolti 2008 októberén vette ezt a Skodát, eléggé leharcolt állapotban. Volt még rajta fél év műszaki, addig nem is nyúlt hozzá, majd amikor lejárt a vizsga, megkezdődött a felújítás. Két éven keresztül épült a gép. Először fehér volt, de pár hónap múlva átfújták kékre és a 2011-es AMTS-n (azaz akkoriban még Carstyling.hu Tuning Show) jelent meg az autó. A rendezvényen ismerte meg Zsolti Vaszilkó Balázst, aki bebőrözte a belsejét. A nagy boldogságba végül egy pizzafutár rondított bele, aki frontálisan trafálta telibe a verdát. 

Zsolti S100

2011 szeptemberétől így 2012 márciusáig állt az autó, mert hősünknek teljesen elege lett az autóépítésből. Aztán a barátok hatására másfél év alatt újra talpraállt az öreg Skodri. Egy szép vasárnap délután Zsolti és barátja, Feri, egy pizza mellett gondolt egy merészet és belevágott egy Twingo-tetőt. Ezek után mehetett vissza Balázshoz egy újabb bőrözésre. 


A műhelyből érkezett a krómcsík és a felnik. A motor 1.3-as Favoritból jött, ötsebességes váltóval. Széles futómű, egy kis ültetés, szervós fékek, fogasléces kormánymű lett még beszerelve. 


Az autó nagy sikert arat bármerre is jár. Eddig kétszer volt esküvői autó, a beltér 9 kupát hozott eddig, és a Rozsdakupac Magazinban is szerepelt. 

Zsolti nagyon hálás a barátainak, mert velük sikerült aránylag alacsonyan tartani a kiadásokat és a sok noszogatásnak köszönhetően nem egy bontóban végezte az autó. 

A fotókért köszönet Mosoni Péternek!