Leo Mitsubishijéről már olvashattatok korábban. Most kicsit frissebb formában kerül bemutatásra. Ez a 93-as Lancer gyári állapotban és kicsit megviselten került Leóhoz. Az első lépés a teljes kilakatolás volt. Jelenleg ez az ötödik "élete" a kocsinak. 

A lakatolás közben lekerültek a hátsó kilincsek, ajtódíszlécek, a jelek-emblémák, az oldalindexek, tetőantenna. A lökhárító egy 96 utáni kombiról érkezett, a hátsó maradt a gyári, picit módosítva. A hűtőrács össze lett dolgozva a géptetővel. 

Mivel ennek a típusnak eléggé rohad a teteje, ezért egy Twingo faltdach lett belevágva. A sárvédők pedig szélesítve lettek. Dacia Duster barnába burkolták a bódét.

A futómű 6 éve egy D2 Racing levegős rendszer, állítható keménységgel és elöl állítható toronycsapággyal. A rendszer teljesen mechanikus, sehol egy mágnesszelep. A felnik a Japan-Racingtől érkeztek és JR14 típusúak. 8x16 körben és 195/40-es gumikkal.

A beltér folyamatosan alakul. Pillanatnyilag Bride SPB ülések lettek beszerelve. A Dino sportkormány pedig bőrözés alatt van. 

Leo külön köszöni Gajgónak és Öcsinek a segítséget!