Az 5 ajtós Clio jó választás lehet egy családnak, de hogy ebben valaki fantáziát lásson? Nos, Dávid látott benne és jó érzékkel nyúlt az autóhoz. Több oldalas listát, azért ne várjon senki, de mindenképp érdekes lehet a márka kedvelőinek. 

Dávid a családon keresztül fertőződött meg. 6 Renault is van a háznál. Kezdetben egy kis Twingoval "verette" ami nem tartott túl sokáig. Ezután jött egy Clio (nem ez), majd a munkája miatt szükség volt valami nagyobbra, így átült egy Scenicbe. Dávidnak a az egyterű nem jött be túlzottan, ezért aztán megvette ezt a kis Cliot. 

Az alap egy 2005-ös 1,5 dci Privilege felszereltséggel, amiben minden lehetséges extra benne van, így a kényelemmel nincs gond. A cél inkább a gyáriasság volt, mintsem übergigaparasztállat legyen a vas. Egy RS clioból jött az alcantara bőrbelső és a kormány. Ezen felbuzdulva a külső is megkapta az RS szettet. Raceland állítható futómű engedi lejjebb a kasznit amennyire csak lehet. Renault Reversi felniken gurul a gép a nyári szezonban. Minimális hifi is beugrott a kocsiba FLI márkájú cuccokból összeállítva. A tervek között szerepel az airride beszerelése. Persze most lehet néhányan várnak még valami csattanót, az autótól, de itt a vége. Önmagában az, hogy világszerte sincs túl sok épített 5 ajtós Clio, már érdekessé teszi az autót. Ráadásul a francia autóknak itthon nics túl nagy kultusza, úgyhogy minden próbálkozás érdekes lehet, ha másoknak nem, de legalább a márka kedvelőinek. ;-)