Második nap.
Úgy tűnik, hogy a fekvőrendőrök nem tudják megölni a bulit. A Mischkulnig kúton is folyamatos volt a mozgás: mosták az autókat és hömpölygött a forgalom. Az emberek nyugodtan üldögéltek a kempingszékekben. Három óra alatt egyetlen rendőri intézkedést sem láttunk, láthatóan a szerv sem azért van jelen, hogy az autósokat zaklassák. Szinte minden márka megfordult a kúton, nehéz lenne kiemelni bármelyik autót is.


Később visszagurultunk a turbó kanyarhoz. Ma már elképesztő tömeg volt és rengeteg magyar autóssal is lehetett találkozni. VW tali ide vagy oda, itt is elfértek az "idegen" verdák. BMW-k, Mercik, Nissanok, Toyota is feltűnt a sorok között. Rotiform, Messer és egyéb divatmárkák mellett, igazi old school cuccokba és elmaradhatatlan BBS-ekbe is belebotlott az ember. Az RS-Team Wörthersee felvonulása eléggé megmozgatta az embereket. RsS3, TTRS, RS6, RS7-ből állt a konvoj.

A rendőri jelenlét miatt nem volt gyakori az elrugdosás, de aki bevállalta, az bizony igazi recsegős, durrogós motorhanggal örvendeztette meg a nézelődőket. A parkolóban pedig csupa makulátlan gyönyörűséget lehetett felfedezni.