Boso Mitsubishi (19 db kép)

 

A képeket elnézve arra gondolunk, hogy valahol Amerikában faragták szét ezt az old school Mitsut. Valójában, tőlünk nem is olyan messze, Ausztriában építette a Rockin' Oldstyle vezetője, Tom. Tom már több komoly projekten is túl van. Mindig igyekezett valami újat összehozni és különböző stílusokat is kipróbált. Opelek, Mercik után viszont valami igazán szokatlanra vágyott , ami felforgatja picit a helyi autós életet.

Először is egy megfelelő alapra volt szükség. A Mitsubishi Tredia tökéletesen megfelelt. Nem drága és kiélheti magát az ember rajta, főleg, hogy egy Boso-SoCal tali után emberünk fényt kapott és tudta, milyen irányba szeretne elindulni. 

Egy sportfutómű beszerzése után felkerültek a klasszikus Rota felnik, amik alapból szépen kilógtak a bódé alól, de ez csak még jobban feltüzelte emberünket: szétvágta az íveket, majd felcsavarozta szélesítéseket. Máshol is találunk műanyag kiegészítőket. Elől például Mk1 Golf Gti koptató figyel, ami tökéletesen illik a japó formához, hátul pedig az elmaradhatatlan "kacsafarokkal" találkozunk. A jellegzetes kipuffvég is kötelező egy ilyen jellegű munkánál, csakúgy mint a sárvédőre szerelt visszapillantó tükrök. 

Belül is folytatódik az őrület! Kezdjük ott, hogy kipakolták a teljes belteret. Az amúgy is spártai viszonyok még ridegebbé váltak és az összes kárpit, illetve szigetelés a kukában landolt. Sportülések, többpontos övek, sportkormány és a kötelező bubis - vagy dildo - váltógomb hozzák a hangulatot. 

Forrás: Tuned1.at