Szeretem a japán építéseket. Őket nem érdekli, mit mondanak mások - kitalálnak valamit és véghezviszik. Éppen ezért kísérem figyelemmel a különböző oldalakat folyamatosan. Így találtam rá erre a fehér 540i-re, amit egy hölgy alakított át saját ízlése szerint. Sumie mellőzte az extrém megoldásokat, inkább különlegesebbé tette az elegáns szedánt.

Az autó M Sport csomaggal érkezett, úgyhogy túl sok mindent nem kellett változtatni a külsőn. Az első lökhárító viszont egy agresszívabb darabnak adta át a helyét: az Energy Evo 60.3 fantázianévre hallgató elem picit az E92 M3 lökösére hasonlít, de jól áll az ötösnek. A lámpákra sötét fóliát húztak és a vesék is fekete színűek lettek, így nagyon jó a kontraszt a fehér bódéval. A tető és a visszapillantók is feketébe burkolóztak, hátul pedig ugyanúgy Energy diffúzort találunk és egy hátsó szárnyat.

A beltér maradt teljesen gyári, mert a tulaj tökéletesen elégedett a BMW által összerakott belsővel. A motornál sem történtek változások, ami teljesen érthető, hiszen egy 540-el már elég jót lehet autózni. 

A futóműnél azért történtek változások. A kasznit annyira engedték lejjebb, hogy a Work Gnosis GS2 felnik tökéletesen álljanak a kocsi alatt. Tervbe volt véve 18 és 19-es kerék is, de Sumie olyat akart, ami teljesen kitölti a kerékjáratokat, így elöl 8,5x20 225/30-as gumikkal, hátul pedig 9,5x20 245/30-asokkal lett felcsavarozva. Elöl 15, hátul 20 mm-es pogik kerültek fel, így az ET valahol 0 és mínusz 5 környékén mozognak. 


Bárcsak minden lány így építene autót...........

Fotók: Bounce