Elsőre biztos felszisszenek páran, de mindenképp úgy kell nézni az autót, hogy ez egy kőkemény driftautó. A HGK Motorsport egy olyan szörnyeteget alkotott, amivel Európán kívül is labdába akarnak rúgni! 

Az Eurofighter fantázianévre hallgató szett teljes egészében kevlárból készült. Így nem csak a nevében érződik az "army style", hanem megjelenésében is. A súlycsökkentés érdekében minden felesleges fémet eltávolítottak, így a homlokfal és a hátfal is ki lett vágva, helyükre pedig narancssárgára fújt, könnyen szerelhető csövezés került. Belül is teljes csövezést találunk és amúgy minden megfelel a Formula Drift előírásoknak. Így megvalósulhat az a terv is, hogy később ebben a szériában is indulhasson az autó. Nitron coilover szett és Wisefab alkatrészek segítik az autó tökéletes irányítását. Ezekkel a cuccokkal és a HGK saját gyártású kiegészítőivel, különböző kormányszögek, dőlésszögek, magasság, keménység állítható be. elöl 6, hátul 4 dugattyús Willwood fékek lassítják a versenyautót, 11,75 és 12"-os fúrt, mart tárcsákkal. Hátul található a 40 literes versenytank, amibe Aeromotive A1000-es pumpák szállítják a naftát. Szintén hátul kapott helyet a hűtés is. A két ventilátor mellett a nyitható hátsó ablak is segít a hűtésben. Márpedig hűtésre elég nagy szükség van, ugyanis a Mast Motorsport által épített V8 elég forró helyzeteket tud okozni. A teljesen átépített motorról több oldalt is lehetne írni. Legyen annyi elég, hogy  az RHS446 névre hallgató erőforrás, 820 lóerős és 920 Nm nyomatékot ad le. 4000-es fordulatnál már 800 Nm áll rendelkezésre. Ehhez csatlakozik egy 5 sebességes szekvenciális váltó. 

A rengeteg karbon és kevlár felhasználása, illetve a szükségtelen fémek kihajítása után, a mérleg 1200 kg-ot mutatott. A Work felnik sem nehézsúlyú darabok. Elöl 8,5x18, hátul 10x18-as bronz CR-2P görgőkre 235 és 265-ös gumikat húztak, amik elég hamar füstté válhatnak.

 

Fenyegető megjelenés, hátborzongató V8 hörgés és rettenetes erő. Leginkább így lehetne jellemezni röviden az autót. 

 

 

Forrás: Speedhunters