A Lowdaily oldalán lehetett már képeket látni erről a vasról és egyik videójukban is szerepelt már. Most úgy döntöttek a srácok, hogy kiraknak róla pár, eddig nem látott képet, és bemutatják kicsit közelebbről ezt az elnöki gépet. 

2015 márciusában érkezett Oroszországba az autó, aztán fél évig csak állt egy parkolóban. Rengeteg munka volt visszaállítani az eredeti állapotot. Az autó pezsgőmetál volt, de a fényezés minősége hagyott kívánnivalót maga után. Ha már fényezni kellett, akkor miért ne legyen valami más? Végül a Mercedes színpalettájáról, az olívazöld szín mellett döntöttek. Az eredetileg 280 SE modellben mindenképp akartak motort cserélni, valami komolyabbra. Szerencsére sikerült találni egy 5,6 literes V8-at, kompletten váltóval, így már semmi nem tartotta vissza a tulajt, hogy kicserélje a szívet, és mivel hősünk nagy rajongója a márkának, ezért mindent a garázsában végzett el saját maga. A szívátültetés közben sikerült megvásárolni a 3 részes AMG Aero felniket, amik tökéletesen passzolnak az autóhoz. A kasznihoz még érkezett egy komplett Wald készlet is. A probléma csak annyi volt, hogy a kupé változathoz készült, de kemény munka árán, sikerült a küszöböket a hosszabb bódéhoz igazítani és így már igazán "főnök" lett a megjelenés. 

Hogy mi várható jövőre? A levegős futómű beszerelése most a legfontosabb projekt. A munkálatokról majd készül videó, amit a Lowdaily Youtube csatornáján követhetünk. 

További képekért pedig kattintsatok IDE!




 

Forrás: Lowdaily