Még márciusban volt egy videó, amiben ez a Porsche szerepelt, akkor még "csak" a Pandem kittel szerelve. Azóta még keményebb lett a vas! Ha már a szélesítésektől kiakadtak páran, akkor a mostani verzió tuti kiégeti néhány ember processzorát.

Az Instagramon csak Mascunanabear néven szereplő forma, egy igazi zseni. Legalábbis a videói és képei mind minőségi cuccok. Egy ilyen munkához kreativitásra is szükség van, így nem csoda, hogy nem elégedett meg a polcról leemelhető widebody szettel és teleaggatta csupa házilag készült, egyedi kiegészítővel a kocsit. Ilyen például az első légterelő, a lökhárítón található "kések", a küszöbtoldatok, a hátsó lökösön található légterelő lemezek és az óriási diffúzor, de a hátsó szárny sem mindennapi darab.

Meglepő módon, az autó alatt nem levegős rendszer dolgozik, mint ahogy a mai showcar-ok többségében, hanem KW állítható szett van letekerve és az autót fixen a képeken látható magasságban használja a tulaj. A rettenetesen széles íveket Work Meister felnik töltik ki Toyo R888 Semi-Slick gumikkal szerelve, és a divatnak megfelelően meg is kapták a feliratozást.

A versenyautós érzést tovább erősíti a bukócső, amit lehetetlen nem észrevenni, feltűnő neonzöld színe miatt, de ugyanezt az árnyalatot kapták a tükrök és a féknyergek is. (Mondjuk a csövezés már akkor ilyen volt, amikor még Rotiform QLB felnik forogtak az autó alatt).

Az olyan apróságokon, mint a Recaro ülések, Brembo fékek vagy éppen az átalakított oldalablakok, már meg sem lepődünk! A Spyder standján kiállított Cayman mindenképp elismerést érdemel, hiszen ha nem is jön át a stílusa, de az mindenképpen komoly teljesítmény, hogy házilag lett összerakva az egész autó! 



 

 

Forrás: Carstyling.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «