A SEMA Show-ra kijutni, már önmagában elismerés, ha pedig az embert jelölik valamelyik díjra, akkor az a legnagyobb dolog, amit elérhet egy építő. Jesus Sanchez ugyan nem nyert végül, de a közösségi oldalakon nagyon sokan írták, hogy nyernie kellett volna. (Sajnos pontos információk nem állnak rendelkezésre, mert azt a posztot, ahol ment a harc, törölték.) A lényeg az, hogy egy ilyen szinten átépített kocsival, itthon meg lehetne semmisíteni a show'n'shine versenyek nagy részét. Jesus célja mindenképpen az volt, hogy olyan szinten építse át TSX-ét, ahogy eddig még senki.

A külső változtatások között, Spoon első lökhárító, európai első és hátsó lámpák, karbon JS Racing motorháztető, amit ritkán látni az autón, egyedi küszöbök karbonból, az európai modellhez tartozó hátsó lökhárító toldat, karbon "kacsafarok" szárny és JS Racing karbon diffúzor. Ezek után az egész autó megkapta a képeken látható barna árnyalatot. A kipucolt motortérbe egy hasonlóan tökéletes kinézetű motor került, Skunk2 veztengelyekkel, szívósorral, hűtővel és hozzátartozó csövekkel, benzinhíddal, leömlőkkel, illetve K-Tuned vízpumpával, nívópálcával. A megfelelő hangról Megan Racing  kipufogó gondoskodik.

Meglepő módon, az autó fixen ebben a magasságban van használva, köszönhetően a Function and Form coilover szettnek, a kerékdőlést pedig Megan Racing lengőkarok segítik. A 18-as Avant Garde felnikre 215/40-es gumikat húztak. Belül Bride első és hátsó üléssor valamint ajtókárpitok fogadják a sofőrt és utasát. Emellett Nardi kormány és NRG övek kerültek még beépítésre. A szórakoztatásról Pioneer fejegység, 2 darab Kicker mélynyomó és Punch erősítők gondoskodnak. Jesus elég sok díjat bezsebelt a SEMA-n kívül is egész évben, de mindenképp tovább akar lépni, így előfordulhat, hogy jövőre levegős rendszer fog dolgozni a kocsi alatt, de egy turbósítás is tervben van. 



 

Forrás: Carstyling.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «