Az utóbbi időben egyre több helyen lehetett látni olyan autókat, amiket egyszerűen képtelenség feldolgozni. Akik nem láttak még ilyet, vagy csak felületesen nézték meg ezeket a gépeket, azt gondolták, hogy létező autókról van szó és bátran posztolgatták különböző oldalakon, ahol aztán kommentben felvilágosították őket, hogy ezek bizony csak a fantázia szülöttei. A "virtuál tuning" nem új műfaj. Ahogy fejlődnek a technikák, erősödnek a gépek, egyre meredekebb verziók látnak napvilágot. Erre legjobb hazai példa X-Tomi, akinek munkái már bejárták a világot. Khyzyl Saleem viszont egész más dimenzióban mozog, ha szabad így fogalmazni. Nem értek a témához ezért ha tévednék, akkor nyugodtan javítsatok ki, de mint olvasni lehet, emberünk a CG 3D modellezésben profi. Ezek olyan valósághű képek, amiknél sokkal szabadabban szárnyalhat a fantázia és KS bizony nem is fogja vissza magát. Nincs bevált módszer. Van olyan kép, amin hosszú ideig dolgozik, folyamatosan újratervez, de van olyan, amire egyszerűen ránéz és azt mondja: "Miért is ne csináljak valami beteg dolgot?!
Tulajdonképpen ez is olyan mint amikor az autónkon kísérletezünk, csak kevésbé kockázatos, hiszen itt csak visszalépünk és kezdjük elölről. Khyzyl a 2D világa után sokat gyakorolt és tanult, hogy aztán a 2017-es évben elhalmozza a követőit egyszerre meghökkentő és zseniális alkotásokkal. Kedvenc témája a sci-fi és a cyberpunk világa, így főleg ezen vonalon mozog. Például egy olyan Porsche 964 is az Ő munkája, ami akár a Szárnyas Fejvadász című filmbe is tökéletesen illene. Találunk olyan Nissan Skyline R34-et is, ami a time attack világát idézi, de egy V12-t épített bele az alkotó. KS imádja a Mercedes 190 modellt. A DTM 2,5-16 EVO II pedig az egyik álomautója. Természetesen ezt is átvariálta. A manapság divatos szélesítésekkel és a lehetetlen magassággal még különlegesebbé tette a már alapból is erőt sugárzó négyajtóst. A Ford F-150 egy igazi igásló. Legalábbis a tengerentúlon mindenképp. Azonban ebből is lehet olyat faragni, amire nincs is megfelelő jelző! Ha körülnézünk Khyzyl oldalain, akkor találhatunk modernizált GT40-et, klasszikus Ferrarit, Lambroghinit, Nissant, Mazdát és BMW-t is, de olyan Jaguar E-Type is felbukkan, ami valószínűleg gurulni se tudna a való életben. Ráadásul tavaly sikerült hozzájutnia az álomautójához, egy 1992-es Mazda RX-7 FD3S-hez. Fantáziában nincs hiány, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy valami olyasmi lesz belőle, mint amit a képein láthatunk. 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok, vagy látogassátok meg Instagram profilját IDE vagy Facebook profilját IDE kattintva! 





 

 

Forrás: Speedhunters