Az AMTS-n is feltűnő volt ez az Audi, de a Spring Meet-en sikerült alaposabban körbejárni. Már maga a dekor is felhívja magára a figyelmet, de amikor megpillantjuk a hátsó szárnyat, akkor biztos lesz pár ember, aki ledobja a láncot! Az Elite District úgy gurult be a Görzenálba, mintha nem is hazai csapat lennének. Már a behajtásnál tudtam, hogy be kell mutatnom mindenkinek ezt az alapból családi autónak szánt kombit. Szerencsére az autó tulaja, Balázs, készségesen válaszolt minden kérdésre! 
 
" Az alap egy Audi A4 Avant 3.0 V6 TDI Quattro, kb 300 lóerővel. A kipufogó átalakítás miatt benzines V6 hangot produkál. 3M Black Rose fóliát kapott az autó teljes karosszériája a Carwisard és a  JD Dekor által. A dekort múlt év tél elején találtuk ki, majd karácsony éjszaka Sott Dávid, 3D-ben segített a látványterv elkészítésében. A kivitelezésében pedig a fent említett cégek. Az eleje RS look lakk fekete rácsot, lippét a lökhárító aljára, 3cm-rel szélesebb sárvédőket, S-line küszöb csíkot és tetőszárnyat kapott, majd a diffúzor miatt, egy gyári facelift lökhárítót hátra, és azzal a lendülettel,  hátsó gyári full LED lámpát. Természetesen az autó levegővel ül le, és a rendszer a Lowfabriktól származik, ahogy a bukócső és a széles sárvédő is. Belsejében nagy átváltozás nem történt. Kapott egy csapott velúr kormányt F1 váltóval. Ami a megosztó (valaki oda van érte, valaki letépné...) nagy szárnyat illeti az nem volt egyszerű... A Rising Tuningtól rendeltem, de a Magyar Posta miatt, az alukonzolja azon a bizonyos  csütörtök délután 3-kor készült el, amikor is már az AMTS A pavilonban kellett volna már lennem. Ennek elkészülését azon a napon nagyon köszönöm helyi 3 kiváló cégnek! A legnagyobb köszönet a barátoknak Sott Dávidnak,  Mondzinger Gergőnek, Kecskés Dánielnek,  Pataki Iminek vagyis az Elite District és a Clean Style Garage csapatának jár, akik nélkül nem lett volna ebből az egészből semmi! A jövőben maximum új szint,  jobb fékrendszert, illetve sportosabb üléseket fog kapni, de ezek már csak abban az esetben valósulnak meg, ha nem érkezik másik “feladat”  helyette!
 
Köszönöm szépen! Az idei AMTS-n ugyan nem került be a Top 10-be a kocsi, de a Spring Meet-en elvitte a "Top Car of the Meet" díjat, teljesen jogosan! 
 
Képekért köszönet Chris May-nek!