Emlékeztek Dani E34-es bömbijére? (Ha nem ,akkor IDE KATTINTVA pótolhatjátok!) Neki volt az a zöld ötöse, ami teljesen eltért az eddig megszokott iránytól és egy kicsit japós beütést adott a 4 ajtósnak. Az autónak olyan stílust adott a külföldön élő srác, amit még ma is csak próbálnak néhányan "másolni", de valahogy nem sikerül elérni ugyanazt a hatást. Végül aztán a 34-nek mennie kellett és helyére egy újabb és kevesebb ajtós bajor érkezett. Egy E92. Dani régóta szeretett volna birtokolni kupét. Meg is dolgozott érte és végül be is gurulhatott a garázsba az ezüst paripa. Természetesen ez sem maradhatott gyári állapotban! Azonban azt tudni kell, hogy ez az autó már nem kívánt olyan megoldásokat, amivel ki lehet csapni a biztosítékot, de beszéljen erről a tulaj, Dani! 

"Az E92 kimondottan tetszett mindig is! Kb. 5-6 éve láttam a Stanceworks oldalán egy E92-őt és akkor eldöntöttem. hogy egyszer lesz egy ilyenem, ami valóra is vált. Vettem alá egy mezei JOM futóművet amiről lekerültek a karmok hogy lejjebb tudjam rakni a gólyalábakat.  8 centis kovácsolt rugók kerültek a “gyári” 16 centis helyére, hátul össze lettek nyomva a rugók és az állító csavarok nincsenek bent. Felnik  Japan Racing JR6, elöl 9,5x18 et30 hátul 10,5x18 et25 215/35 és 225/40 gumikkal.  Elöl az e9x szériánál lehetőség van a gyári toronycsapággyal játszani az így koppra be van döntve. Hátul ugyanúgy a lengőkar ameddig csak engedte. (“babycamber”) Tervek a jövőre egy teli fény ugyanebben a színben és airride, valamint 19”-os Futura a nagy álmom.  19” meglesz de hogy Futura, az még kérdéses.

Ez a típus nem kíván túl durva változtatásokat, a Liberty Walk szettes verziókat meg már ismerjük. Biztos vagyok benne, hogy fog más is változni az autón a felnin és a futóművön kívül. Ebben a formában az AMTS-n is láthattátok az autót. A dolog érdekessége, hogy Dani, ebben a magasságban hozta el Luxemburgból az autót saját lábon, ami külön dicséretet érdemel! 

Képekért köszönet: One Click Media