Lengyelország. Elsőre mindenkinek a Raceism ugrik be, ami nem véletlen. A Lengyelek durva bulit raktak össze idén, és még mindig folyamatosan lehet képekbe, videókba botlani a neten. Azonban volt egy másik buli is, ami sokkal inkább a felhőtlen csapatásról és gumifüstről szólt. Ez a Next Level. Ezen a rendezvényen kint járt Toomyphoto is és egy elég durva galériát dobott át, illetve egy beszámolóval is megajándékozott minket. 

Ha azt mondom Lengyelország, sokaknak a Raceism jut eszébe. Aki kint volt már és látta Muskékat milyen autókkal rúgják a kiépített pályán annak nem lesz újdonság a dolog. A múlt héten került megrendezésre a Muskék által létrehozott NextLevel nevezetű drift esemény. Ez egyébként az első eseményük volt ami hatalmas sikert aratott. Voltak itt Svédek, Angolok, Finnek sőt Hoonigan is jelen volt HertLife által. Mikor beléptem a kapun azt hittem hogy egy autós találkozóra érkeztem. Porba rakott autók, nagy peremű felnik, tökéletes fitment minden autón. Amíg itthon mindenki, aki épített autóval közlekedik, félti a szeme fényét, (meg ne padkázzam a felnit! Átfér-e a fekvőrendőrön? Hol ér le az alja?) addig a NextLevel  srácok ezt mind felülírják és driftelnek ezekkel. Persze ilyenkor bármi történhet hisz Tatara E46-ja az esti drift bemutató alatt kigyulladt és kis híján fel is robbant, de sikerült eloltani a tüzet. Persze Tatara ezt a lehető leglazábban vette. Mobiltelefon elő és LIVE-ba nyomassuk ahogy éppen kiég az autónk! Természetesen másnap már egy másik E46-al csapatta a pályán mintha misem történt volna. Nem is szaporítom tovább a szót beszéljenek erről az őrületről a képek!"

Na igen. Egy egészen más világ van tőlünk nem is olyan messze. Olyan autókkal veretnek, amikről itthon csak álmodunk néhányan. Mindamellett azt gondolom, ezeknek a rendezvényeknek van jövője, mert itt nem a pontokért megy a küzdelem, hanem szimplán az autózás kedvéért. 

>IDE KATTINTVA eléritek a komplett galériát, amiben több mint 200 képet találtok! 

Köszönjük Toomyphoto! 




 

Forrás: Toomyphoto