R35 GT-R Liberty Walk köntösben. Ezt csak elképzelni tudjuk, mert általában kevés halandó engedhet meg magának egy ilyen sportautót. És ez nem csak hazánkban van így! Japánban sem jár minden második ember, a  Kato san által megálmodott elemekkel felvértezett újkori Godzillával. Ráadásul egy olyan országban, ahol rengeteg kedvezménnyel jár, ha kisméretű autót vásárol az ember, akkor nyitni kell a kei gépek felé is. Ezt az űrt hivatott betölteni a Daihatsu Copen alapra épített Liberty Walk GT-K.

Kato meglátta a fantáziát a kisméretű autóban, ráadásul a lámpák formája tökéletesen hozza az R35 érzést. A lökhárítót úgy alakították át, hogy a alehető legjobban  hasonlítson az R35-re és innen már csak folytatni kellett a mutatványt és hozzáigazítani a komplett autót. A szélesítések mögött SSR Longchamp XR4 felnik forognak és méretükkel tökéletesen kitöltik a helyet. Ha hátulról nézzük a kocsit, akkor a hátsó szárny, a lökhárító és a diffúzor mellett, a négy darab titán kipufogóvég tűnik fel. Mivel a Copen teteje lenyitható, és egyébként sem maradhatott a beltér érintetlen, ezért a Liberty Walk munkatársai megpiszkálták itt is a dolgokat.

Azonban ne számítsunk nagy dolgokra! Az ülések piros bőr üléshuzatot kaptak és a navigációt úgy építették be, mint ahogy a"nagy testvér" műszerfalában figyel a kijelző. Itt mondjuk nem fogjuk menet közben programozni az autót és nem kapunk friss adatokat a motor állapotáról, de garantáltan eljutunk majd A-ból B-be. Mennyire volt erre szükség? Az idő majd eldönti. Az viszont biztos, hogy aki feltűnésre vágyik és vékonyabb tárcával rendelkezik az átlag GT-R tulajnál, annak tökéletes választás egy ilyen Copen, ráadásul garantáltan össze lehet zavarni a járókelőket az utcán. Ti elfogadnátok egy ilyen járgányt? 

Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 



 

Forrás: Speedhunters