Tisztában vagyok vele, hogy az olvasók közül kevesen kerülnek abba a helyzetbe, hogy egy Novitec által tuningolt McLarenbe csüccsenhessenek, de mivel a remény hal meg utoljára, így adok egy esélyt mindenkinek és itt van 7 dolog amit tudni kell az autóról, nehogy csak bután pillogjon az ember amikor átveszi a kulcsokat! hahota
A 720 N-Largo egyébként a 720S Super Series tuningolt változata. A 720S 4 literes V8 motor hajtja és 720 lóerős teljesítményt valamint 770 NM nyomatékot ad le. A 341 km/h végsebességű autó 2,9 mp alatt van százon és a 200-as tempó eléréséhez sem kell neki több 7,8 másodpercnél. Alapból 4,5 méter hosszú és 1930 mm széles, a magassága pedig 1196 mm. Miért fontos ez? Egyből érkezik az első pont a hétből! 
 
1: A Novitec változat elöl 6, hátul pedig 13 centivel szélesebb, a magassága pedig 3,5 centivel csökkent. 
 
2: A gyári változathzo képest itt már 795 lóerő és 878 Nm nyomaték áll rendelkezésre, ami a Novitec saját fejlesztésű N-Tronic Power Kit-jének köszönhető. 
 
3: A gyorsulás 2,7 másodpercre csökkent és 200-ra 7,5 másodpercre van szüksége, a végsebessége pedig 346 km/h-ra emelkesett. 
 
4: A Novitec mindössze 15 autót fog átalakítani, úgyhogy aki nem akar lemaradni, jobb ha sürgősen felveszi a céggel a kapcsolatot! 
 
5: A felniket a Vossen készítette, direkt ehhez a típushoz! Az MC2 felnik érdekessége a központi csavaros kinézetű közép. 
 
6: Az sem véletlen, hogy az első felnik kisebbnek tűnnek mint a hátsók. Elöl ugyanis 20-as, hátul pedig 21-es úthengerek forognak a kerékjáratokban. 
 
7: A szélesített sárvédők különálló darabok, amiket simán csak le kell csavarozni és már cserélhetjük is. A gyári felfogatási pontokra illeszkednek tökéletesen és ettől hibátlan az összkép és egységes a karosszéria. 
 
Ezeknek az információknak a tudatában már nyugodtan felvehetjük a kapcsolatot a céggel, már csak az átalakítás díja kérdéses, de erről nincsenek pontos adatok, de feltételezem, aki megengedhet magának egy ilyen szuperautót, annak nem fog számítani, hogy mennyit kérnek ezért a mutatványért. Véleményem szerint sokkal dögösebb így az amúgyis vonzó autó, de jelenleg csak képeken gyönyörködhetünk benne, amihez IDE KATTINTVA még több kép és egy videó is elérhetővé válik!  





 

 

Forrás: Fast Car