Még mindig nem fogytak el a SEMA érdekességek. Igaz, hogy inkább az Essen Motor Show-ról kéne érkezzenek újdonságok, de eddig nem sok információ érkezett sajnos. Azonban a Las Vegasban tartott őrület tartogat még meglepetéseket! Lássuk például ezt a Porsche-t! Azt mindenki tudja, hogy a Toyo Tires minden évben olyan standot pakol össze, hogy még azoknak is leesik az álla, akik már láttak mindent.

Eszméletlen építések és gépcsodák sorakoznak fel a területen, ami ráadásul nem a csarnokban, hanem a külső részen kap helyet, mégis folyamatosan teltház van. Lassan ott tartunk, hogy egy RWB Porsche-val nem nagyon lehet kitűnni, a tömegből, hiszen, akár bevalljuk akár nem, divattá vált építtetni egyet Nakai-val. Azonban a widebody láz még mindig tombol és ma már vannak opciók, hogy megvalósíthassuk ilyen jellegű vágyainkat.

Ez a 993 Speedster Sun Burst-féle szélesítést kapott, amitől jóval testesebbé vált, de nem érezzük úgy, hogy csak versenypályán lehet kiélvezni a teljesítményt. Mondjuk egy Speedster amúgy is inkább élményautó, mintsem versenygép, de azért a sportosság még mindig közel áll hozzá.

A fehér-arany dizájn tökéletes egyensúlyban van és így tényleg sportosan elegáns az autó, ráadásul különleges a megjelenése is. Mondhatni megoldották a lehetetlennek tűnő feladatot. Ehhez persze szükség volt a Fifteen52 felnikre is, amikre Toyo R888 gumikat húztak. A tökéletes métretezésnek köszönhetően a polír peremes, szürke közepű görgők, tökéletesen kitöltik a kerékjáratokat, ráadásul a feliratozott gumik megtörik a fekete-fehér kontrasztot.

A megfelelő magasságról a KW által gyártott futómű gondoskodik és abban is biztosak lehetünk, hogy kanyarban is kellően stabilan tartja az autót, aminek a motorját a Rasant cég építette át és tette teljesen egyedi megjelenésűvé.

Az utastérben sokkal inkább a luxus és az elegancia uralkodik. ameddig a szem ellát, mindenhol bőrrel húztak be mindent. Egyedi varrások dobják fel még jobban a látványt és a csapottaljú Nardi kormány is kapott a világos anyagból. Igazi szemmágnes volt ez az autó a Toyo standon. Üdítő látványt nyújtott az RWB-k által uralt világban ezzel a szettel és kiállással! IDE KATTINTVA még több képet találhattok a többi autóról is! 

A Toyo Tires márka hazai importőre az ország legnagyobb árukészletével rendelkező Abroncs Kereskedőház,  látogasd meg weboldalukat, ha ebben a márkában gondolkozol!


 

Forrás: Carstyling.hu