Egy ember, három különböző márka és három különböző stílus, de mindig ugyanúgy elmebeteg végeredmény! Ez Alexander Groß idei munkássága. Alexandert, ha máshonnan nem is, az idei AMTS-ről már biztosan mindenki ismeri. Az övé volt a NASCAR külsővel ellátott Dodge Ram, ami nem csak hangos, de mocskos módon lapos is volt.

819 Company standján állt az autó egy másik pick up mellett, ami viszont a többi autó főlé magasodott kiemelt futóművének köszönhetően. Alexander nem állt meg a külsőnél, de a belteret is eszement módon alakította át! A teljesen kipakolt utastérben, pirosra fújt bukócsövet, Kirkey versenyüléseket és Simpson öveket találhattunk, a platón pedig két NOS felirattal ellátott tartály kapott helyet, de azok a levegős futóműhöz tartoztak.

Miután emberünk megjárt néhány nagyobb eseményt, új projekt után kezdett el kutatni. Ennek eredménye a narancssárgára fóliázott és KVNSTFABRIK felirattal ellátott Dodge Challenger, ami alá Alexander, 22”-os felniket és airride-ot épített be. A dolog különlegessége, hogy a „matek” annyira jól sikerült, hogy teljesen leengedett állapotban is simán lehetett gurulni a kupéval, csak mondjuk kanyarodni nem lehetett. Miután az autóval a Wörthersee Reloaded-en megjelent, majd a hétvége után hazagurult, ez a kocsi is a helyi „hahu-n” végezte.

Ismét kellett jönnie valami újnak! Az újdonság viszont nem is annyira volt újdonság, mert az 1997-es évjáratú Jaguar XJR, aminek orrában 4 literes feltöltős motor dolgozik, az elmúlt 7 évben, 7 különböző külsővel volt látható a különböző kiállításokon. Természetesen ez alatt is levegős futómű dolgozik, ami HPS és Dumped alkatrészekből áll. A kerékjáratokban RAD48 XR felnik forognak, amikből ez az egy szett létezik a világon és körben 10x18 ET20 méretével tökéletesen kitölti a helyet, valamint remekül illik az autó stílusához. A feltűnő candy red árnyalat, fóliázás eredménye.

Most pedig ez a kocsi is eladóvá vált, mert nyughatatlan barátunk megint keres valami új alapot, ami erős és…. Ez még nincs eldöntve, de M-es BMW, AMG Merci vagy éppen Audi A8 is szóba jöhet. Bármit is választ, biztosak lehetünk benne, hogy megint valami olyannal rukkol elő, amire eddig nem nagyon volt példa! Bízom benne, hogy AMTS-n láthatom majd