A következő összeállításban jöjjenek az Opelek! A márkát viszonylag kevesen képviselik, vagy csak elveszik a BMW, VW, Honda hármas túlereje miatt, de szerencsére vannak olyan építések, amik kiemelkednek az átlagos autók közül és akár még külföldön is megállják a helyüket.
 
Hajdú Róbert – Opel Manta A
 
Egy igazi klasszikus veterán géppel nehéz mellélőni és amennyi elismerést be lehet zsebelni, annyi szívás is jár vele. Viszont, amikor egy ilyen gép összeáll, akkor mindenki boldogan hátradőlhet és már csak élveznie kell a végeredményt. MantaRob autója is ilyen remek gép. Egy igazi veterán, 1974-ből, amit nem csak a találkozókon lehet megcsodálni, de akár pályanapon is felbukkanhat. Parkoló Parádén viszonylag gyakori vendég és folyamatosan tömeg állja körül, mert ilyen jó állapotú autót nem sűrűn látni. A 900 kg-os vasat már nem a gyári 1,9S mozgatja, hanem C24NE blokk, kicsit megokosítva és ATS felnik forognak a kerékjáratokban. Nem akarom lelőni a poént, mert teljes cikk hamarosan érkezik. Legyen elég annyi, hogy ennek a kocsinak a legjobbak között a helye és szerintem ezzel nem sokan fognak vitatkozni. 
 

Tillinger György - Opel Signum

György elég ismert arc a hazai Opelesek között. Ő az, aki a legvadabb elképzeléseket is megvalósítja, ráadásul olyan minőségben, hogy mindenhol koppannak az állak. A Road Hogs csapat tagja remekül bánik a fémmel és például az Ő nevéhez köthető az Astra F kupé is, ami külföldi magazinban is szerepelt. Legutóbb pedig egy Signum-hoz nyúlt, ahol már nem végzett drasztikus átalakításokat, vidzont még így is különlegeset alkotott. A levegős Signum, Radi8 felniken pihen, de emellett sok más apró változtatás is történt, amit az avatatlan szem észre sem vesz. 

Varga Viktória - Opel Astra G OPC 

 
Az első női tulaj a sorozatban! De nem csak ezért érdemelte ki Viki, hogy szerepeljen, hanem azért is, mert Astra-ját mindenki megismerhette az országban. Sőt! Elég sok díjat is bezsebelt. A kék OPC BBS RSII felnikre engedve levegős futóművel telitalálat! Sajnos a szezon végén már új tulajdonoshoz került, mert Viki új kedvencet szerzett be magának, de biztosak lehetünk benne, hogy fogunk még hallani az új szerzeményről is! Addig is emlékezzünk meg ezzel a poszttal az Opelről!