A LUMMA Design az új Audi Q8-at gondolta újra és közzétettek néhány tervet is. Ez még csak virtuális modell, de így nézhet majd ki a német tuner által módosított SUV. 

A LUMMA CLR 8S még sportosabbá és agresszívabbá teszi az alapból is dinamikus Q8 formáját. A Q8 eleve egy olyan luxus SUV-nak számít, amivel elég dinamikusan lehet haladni, azonban ezzel a készlettel garantáltan kitisztul majd minden sáv. A készlet tartalmaz egy első toldatot, szélesebb kerékjárati íveket, amik elöl és hátul is szellőzőkkel vannak ellátva. Ehhez tökéletesen passzolnak a szellőzővel ellátott küszöbök. Hátul masszív diffúzorban végződik az autó. A motorháztető egy elég durva "powerdome"-ot kapott, ami egyébként különállő elem, karbonból készült és fényezetlenül kerül felszerelésre. Ezek mellett kisebb légterelők és a háromrészes hátsó szárny is szénszálas anyagból készül. 

Kétféle felnivel lehet rendelni. A LUMMA CLR 22 LX ( a zöld autón látható modell) és a LUMMA Design CLR 23 GT ( a fehér autón látható modell) 22"-24"méretben rendelhető  az ültetés mértékétől függően. A tuner garantálja, hogy bármilyen méretet is kér a megrendelő, garantáltan ki fogja tölteni a kerékjáratokat. Külön kérésre a LUMMA a belteret is átalakítja. Komplett bőrözést lehet kérni, és a színt a megrendelő választja ki. 

Sajnos még nem áll rendelkezésre 1:1-es modell, de már egy másik újdonságot is bejelentettek, ami Mercedes G osztályra épül majd. A G63 AMG alapra készített, LUMMA CLR G770 sokkal robosztusabb mint a gyári változat és ezzel a készlettel szinte elpusztíthatatlannak néz ki a terepjáró. A Mercedesről IDE KATTINTVA találhattok pár képet!