Ezen a hétvégén elég sok rendezvény volt, amire az autókra gerjedő közönség, garantáltan megtalálta a számára legizgalmasabb, legérdekesebb vagy legcsaládiasabb találkozóját. Ezek az összejövetelek nem csak azért jók, mert végre kisüt a nap és lehet bandázni, hanem azért is, mert meg lehet találni azokat a gépeket amik eddig nem tűntek fel, vagy az elmúlt tél alatt épültek át. András kupéja mondjuk pont nem tartozik egyik kategóriába sem, mert eddig is láthattuk minden nívósabb eseményen, illetve nem egy tél alatt alakult át. 
 
Még 2015 telén vásárolta az autót Németországban, egy pajtából. Az összes pozitívum a Sienarot fényezés és az Aero pakk felszereltség volt. Minden más tekintetben nem volt túl jó állapotban. Azonban mindannyian ismerjük az érzést, amikor meglátjuk a fantáziát egy olyan autóban is, amit más lehet bontóban adna le. A kupé azért messze volt a bontószökevény státusztól, de azért tényleg nem volt egy álomgép. Úgyhogy András első dolga az volt, hogy műszakilag gatyába rázza a kocsit. Miután a kötelező javításokkal megvolt, következhetett a "tuning" része a dolgoknak, hiszen az már az elején egyértelmű volt, hogy nem maradhat gyári állapotban az autó. 
 
Az első lépés az állítható futómű volt és egy másik szett felni. Ez mondjuk csak egy ideig okozott boldogságot a tulajnak és hamar ráérzett, ahhoz, hogy igazán jól érezze magát, muszáj lesz komolyabban hozzányúlni az autóhoz. Itt azért megemlíteném, hogy ez a projekt nem merült ki az M-es cuccok felcsavarozásában szerencsére!  Vagyis a lökösök nem M-es darabok, viszont a sárvédők azok, csak éppen nem átlagos darabok, hanem a Seibon által készített, karbon elemek. Ehhez pedig a géptetőnek is illeszkednie kellett, viszont itt nem a gyári alu motorháztető volt a befutó, hanem Schmiedmann által forgalmazott, üvegszálas darab. 
 
Az autó alá Work Equip M1 felnik kerültek, 8,5x17-es méretben, eredeti Work DDC peremekkel szerelve. Az E46 alá elég kicsi a 17-es felni, legalábbis ha nincs rendesen leültetve. Állítható futómű már megvolt, de nagyon le kellett volna tekerni ahhoz, hogy jól is mutasson az új felnikkel az autó, úgyhogy a levegős rendszer beépítése volt az egyetlen opció ami szóba jöhetett. A Spax gewinde-re szerelt rendszer, Airlift V2 digitális vezérlőt kapott. Ezen kívül a quad projektoros első lámpák lehetnek érdekesek még, amit Himpli Imre épített. 
 
Az üvegszálas géptető alatt M54B30 dolgozik, amit kicsit felprogramoztak és így már tudja a "popcorn" módot is, ami a nyitott rendszeren keresztül durrog-csattog. Illetve van még egy apróság, ami a gyári M3 óracsoport, teljesen ehhez az autóhoz "tanítva". Természetesen ez a kocsi még nincs kész és András folyamatosan agyal, mivel lehetne még jobbá tenni a kocsiját. Mindenesetre, ahhoz képest, hogy egy pajtából mentette ki az autót, szép példányt faragott belőle. 
 
Ja és hogy rossz helyen van a kormány? A tulaj csak ennyit válaszol: "Nézőpont kérdése!" 
 
Képekért köszönet: Toomyphoto - Auerbach Máté Photography