A mai világban ahhoz, hogy igazán kiemelkedő dolgot tudjunk felmutatni, általában valami nagyon durvát, különlegeset, beteget, meghökkentőt kell prezentálni. Persze ott vannak még az olyan letisztult építések is, amik már magával az alappal feltűnést keltenek, de ez egy másik történet.
 
Kilógni a sorból. Ez a legtöbb építő/tuner vágya. Olyat alkotni, ami nem a megszokott vonalat követi, ami különleges megoldásaival magára szegezi a tekinteteket és rögtön a figyelem középpontjába helyez minket és autónkat. Többféle lehetőség áll az ember előtt, amikor belekezd egy ilyen projektbe. A fiatalabb generáció viszont hajlamos olyan eszközökhöz nyúlni, ami az idősebb generáció számára tiszteletlenségnek, őrültségnek tűnik. Nem tudom, hogy hol húzódik a határ az őrült és a zseni között, de amit Choi művelt a Lamborghini-jével, arra jelenleg nincs megfelelő jelző. (Illetve majd a kommentek között úgyis megtaláljuk valahol...hahota
 
Abban a világban, ahol szponzorok mellett lehet megvadulni és egy jól futó Instagram és/vagy Youtube csatorna segítségével, olyan dolgokat is megtehetünk, amiről korábban csak álmodoztunk. Oké, ez mondjuk az Egyesült Államokban van így. Itthon nem igazán látnak fantáziát ebbe na cégek és még egy alkatrészt sem szívesen adnak tesztelésre. "Vedd meg, aztán azt csinálsz vele amit akarsz!" Rendben, köszi! 
 
Choi 19 éves! Igen, jól olvassátok! Ráadásul nem ez az első projektje. a V3 jelen esetben a Version 3, azaz a harmadik verzióra utal. Korábban egy BMW M2-vel parádézott, ami szintén nem maradt érintetlen állapotban, majd beruházott (?) a képeken látható Lamborghini Huracan-ra és először még csak kék és rózsaszín terepmintát kapott az autó, majd lekapta a hátsó lököst, felpattintott egy nagy szárnyat és egy síboxot valamint karbon motorháztetőt. Már ezzel is elég komoly figyelmet kapott Alex és autója, azonban most, totál kiégette az internetet. 
 
Az első lépés a Sheepey Race által forgalmazott twin-turbo szett feleszerelése volt. Ahgoy Choi fogalmaz: Itt vannak ezek a beteg srácok és ha 2000 lóerős Lambo-t szeretnél, akkor ők megvalósítják, csak legyen elég türelmed és pénzed a művelethez." 
Ezzel eddig nincs is gond, hiszen az erős autókat mindenki szereti. Az igazi gyomros akkor érkezik, amikor megpillantjuk a körbecsövezett, karosszériaelemek nélküli bódét! Exoskeleton? Choi inkább "Monkey bars-nak" nevezi, amit az RSR cég művelt az autóval. Az ihletet a F&F 6. részében látható autó adta, amivel a főgonosz borította fel az autókat, miközben nagy sebességgel hajtott. Ráadásul a szín sem tartozik a visszafogottabbak közé, hiszen ezzel a rózsaszín árnyalattal nehéz lenne elvegyülni a városi forgalomban. Mondjuk ez sosem volt célja Alex-nek. Ha maga a csövezés nem lenne elég, akkor a Speed Tech Lights által forgalmazott lámpák, amiket egyébként főként rendőrautókhoz gyártanak, garantáltan felhívják, még jobban, magukra a figyelmet. Elöl ráadásul a B csoportos Rally gépekre emlékeztető módon helyezték fel a LED-es fényszórókat, de az A oszlopokon, a tetőnél is találunk szúrófényeket, valamint egy fényhíd is van az autó tetején, természetesen nem kék-piros kombinációban. 
 
Az autó alá egyedi gyártású Brixton Forged felnik kerültek, Michelin PS4S gumikkal. Mondjuk ezek nem új darabok. Korábban fehérek voltak a felnik és most átfújták feketére őket, de ez részletkérdés. Tovább haladva, feltűnnek az óriási légszűrők, amiket eredetileg kamionokhoz gyártottak. Ettől még futurisztikusabb, Mad Max-esebb vagy mittudomén milyenesebb az autó megjelenése. Komolyan, mintha egy játékból került volna elő. A sofőr oldalon pedig még az intercoolert is megtaláljuk a légszűrő alatt. A karbon hátsó szárny már korábban is megvolt, most viszont még magasabbra került kicsit, alul pedig egy diffúzort szereltek fel. Hátul van még egy apróság, ami lehet, hogy elsőre fel sem tűnik. A hátsó lámpákat fordítva szerelték fel. 
 
Alex azt mondja, hogy a nagyjával megvan és már csak apró változtatásokat fog végezni az autón, hogy tökéletes legyen számára. Nyilván nem fog bejönni mindenkinek a végeredmény, de ha már valamilyen érzést kivált az emberekből, akkor Alex jó úton jár. 
 
IDE KATTINTVA egy videót is megnézhettek ,amiben részletesen bemutatja a tulaj az autót!