Ha első ránézésre értetlenül bámulsz a monitorra/kijelzőre, akkor az nem a véletlen műve. Ez az alkotás nem annyira mai darab, viszont pont felbukkant egy oldalon, ahol meg is becsülték a jelenlegi értékét és kapaszkodj meg! Közel 40 millió forint! 
 
A Veilside nem hangzik ismeretlenül az olvasóknak. Rengeteg különleges építés köthető a nevükhöz, de ha nem ezekről, akkor a Halálos Iramban szériában biztosan feltűnt már a cég neve és annak idején a Need for Speed játékokban is egy ilyen matricáért rögtön felugrott a respect pontok száma. 
 
Ez a kocsi még a 2011-es Tokyo Auto Salon-on debütált és díjat is nyert! Az alapja egy 1993-as Supra RZ, aminek a motorját erősen átépítették és így 890 lóerőt préseltek ki belőle, ami egyébként teljesen megszokott ennél a kocsinál. (Korábban 680 lóerőt tudott az autó.) Ehhez pedig GReddy, Veilside, Sard és Trust alkatrészeket használtak fel. 
 
A karosszériát szinte a felismerhetetlenségig alakították át. Mindenki azt lát bele amit akar. Van aki R8-at, van aki Bentley-t és a 300C is ott van a lehetőségek között. Egy biztos! Nem a Supra ugrik be elsőre. A teljes Veilside 4509 GT bodykit első lökhárítót, szellőzőkkel ellátott sárvédőket, motorháztetőt, küszöböket, irányjelzővel ellátott visszapillantókat, hátsó sárvédőket, hátsó lökhárítót, diffúzort, karbon hátsó szárnyat  tartalmaz. Az Audi R8 első fényszórók sötétítést kaptak és hátra is R8 lámpatestek kerültek beszerelésre. A pontot az i-re a Veilside jelzések teszik fel. 
 
A futómű sem maradt érintetlen. Állítható Veilside futómű, Roberuta levegős rendszerrel kiegészítve, ami nem a klasszikus értelemben vett airride, hanem egy olyan szerkezet, aminek segítségével könnyebben átmehetünk a fekvőrendőrökön. Cusco főfékhenger, elöl rotora 6 dugattyús nyergek 380-as tárcsákkal, hátul pedig 4 dugattyús nyergek 355-ös tárcsákkal gondoskodnak a biztos megállásról, természetesen Rotora betétekkel. A felnik Veilside Premier 4509 PL-X darabok, 9x20" és 11x22" méretben, Bridgestone Potenza RE050 gumikkal, amiknek mérete 255/30 R20 és 295/25 R22. 
Az utastérben egyedileg bőrözött ülések és kormány, 360 km/h-ig skálázott műszer jelentik a főbb változtatásokat.
 
Japánban rengeteg olyan építés létezik, amit az európai szem képtelen megszokni és nagy valószínűséggel ezt sem mindenki fogja értékelni, de ha belegondolunk, hogy 2011-ben ez egy akkora rendezvényen mint a TAS képes volt díjat nyerni és az értéke sem csekély, akkor annyira rossz mégsem lehet. Nektek mi a véleményetek? 
 
Még több képért KATT IDE!