Korábban már beszámoltunk róla, hogy készült valami nagyon beteg dolog Angliában, aminek az alapja egy fűnyíró és azt keresztezték egy motorkerékpárral, aminek eredménye a Mean Mower lett. Ez tök jó, csak hivatalosan nem mérték le, mit is tud a szerkezet. 
 
Most viszont eljött a pillanat, hogy élesben is bebizonyítsák, nincs gyorsabb fűnyíró a világon! Ez azt jelenti, hogy a különös szerkezetnek 6,285 másodpercre van szüksége, hogy 0-ról felgyorsuljon 160 km/h-ra! Ez pedig azt jelenti, hogy gyorsabb mint az Audi R8, Aston Martin DBS Superleggera vagy éppen a Ferrari Portofino, ráadásul azokkal nem lehet füvet nyírni! (Nyilván nem is annyira kényelmes mint az említett sportautók, de kit érdekel ha ilyen tempóval katapultálhatunk 160-ra?!) 
 
Szóval azt hihetnénk, hogy az átépítés során, odaveszett a lényeg, ami a fűnyírás lenne. Azonban voltak bizonyos szabályok, aminek meg kellett  felelnie a gépnek ahhoz, hogy valóban a leggyorsabb fűnyíró lehessen a világon. Ehhez pedig úgy kell kinéznie mint egy fűnyíró! (Nahát! Micsoda meglepetés!) Etz viszont önmagában nem elég, mert az még édeskevés, hogy megvannak a burkolatok vagy a fűgyűjtő tartály, de valóban kell tudnia füvet nyírni. Ezért a Mean Mower aljára villanymotort szereltek szénszálas késekkel, azaz nincs mechanikus kapcsolat a hajtás és kések között! Így azt a gondolatot el kell engedni, hogy elmebeteg tempóban fognak vele kertet gondozni. 
 
A csővázas, Honda CBR1000RR motorral szerelt masina, leginkább egy gokarthoz hasonlítható és mindössze 140 kg a súlya. Így a súly-lóerő arány kicsivel jobb mint a Bugatti Chiron-é! A rekordot egyébként egy brit, női versenyző állította be, Jessica Hawkins, aki Németországban, a Lausitzringen futtatta meg a szerkezetet és még a végsebességét is megmérték a gépnek, ami 243 km/h volt! Mindezt szinte fekvő pózban, eszméletlen pattogás közepette sikerült elérni. 
 
>IDE KATTINTVA egy videót is találtok!