Az igazi redneck formák is vágyhatnak a modern technikára, és élhetnek környezettudatosan, bár elég kicsi rá az esély, hiszen a mértéktelen alkoholfogyasztáson kívül, talán még egy dolog mozgatja a fantáziájukat, az pedig a saját lánytestvérük és a vele kapcsolatos nemi örömök kiélése. Azonban képzeljük el, hogy van közöttük olyan, aki szeretne egy elektromos platós autót és miután elkezdi keresni a megfelelő alapot, hamar rádöbben, hogy tulajdonképpen nincs is ilyen autó! 
 
Volt szó a Rivian R1T modellről, de még nem létezik, illetve a Tesla is tervez egy platós modellt, de jelenleg csak álom a nyári premier. Úgyhogy, ha szeretnénk egy elektromos "trágyaszállítót", akkor magunknak kell egyet készíteni. 
 
Szerencsére olyan világbnan élünk, ahol könnyedén híressé válhatunk, hála a Youtube-nak, Instagram-nak. A rendszer ontja magából az önjelölt sztárokat és ugyan a legtöbb még tölteléknek sem jó, azért akad köztük figyelemreméltó alak is. Ilyen például Simone Giertz is, aki Youtuber és tulajdonképpen robotokat készít, amik a legtöbb esetben nem sokat érnek. (Talán innen a becenév: Queen of shitty robots...) Mindent saját maga készít, így bátran vesz kézbe flexet és hegesztőt is. Úgyhogy amikor az az ötlete támadt, hogy készít egy működöképes Tesal pick up-ot, akkor mindenki izgatottan várta, mi lesz a végeredmény. 
 
Csapatával a Tesla Model 3-at választotta alapnak. Azért ezt, mert ennek az autónak a nagy része még vasból készült, nem úgy mint a Model S vagy X, amik főleg aluminiumból, így könnyebben megmunkálható az egész. A projekt azért lényegesne többrül szólt, mint levágni a Tesla hátulját, aztán jóidő! Meg kellett erősíteni több ponton is a kasznit és a régebbi generációs Ford valamint Chevrolet pick up-ok alkatrészeit is felhasználták. 
 
A végeredmény pedig zseniális! Nem csak egyszerűen működik, de tökéletesen el lehet látni vele azokat a feladatokat, amire kitalálták! Azonban Simone kicsit tovább is ment! Egy olyan reklámfilmet is csináltatott az autóhoz, hogy még Elon Musk is megirigyelné! IDE KATTINTVA  azt is megnézhetitek! 
 
Sajnos a végén lelövik a poént azzal, hogy sehol nem lesz kapható a kocsi, abban viszont biztosak lehetünk, hogy Simone feliratkozóinak a száma elég jól felugrott és a nézettsége is az egekben van.