Vannak olyan álomautók, amiket csak akkor tudunk megvenni, ha nagyon gazdagok vagyunk már alapból, vagy megütjük a főnyereményt valamilyen szerencsejátékon és akkor valóságban is megépíthetjük azt a garázst, amiről eddig csak álmodoztunk. 
 
A McLaren 720S pont ilyen álomautó. Szupersportkocsi, ami 710 lóerős, 4 literes, dupla turbós motor hajtja, 2,9 másodperc alatt van százon, 10,3 alatt tudja a negyed mérföldet, 200-ra 7,8 másodperc alatt ugrik fel és a végsebessége 341 km/h. Ehhez mérten az ára is elég borsos és nagyjából 300.000 dollár körüli összeget kell kifizetni ,ha akarunk egyet. (Mondjuk ha meglenne rá a keret, könyedén meg tudná magyarázni mindenki az asszonynak, hogy miért van erre a kocsira szükség. ) 
 
Viszont ha nincs ennyi pénzünk, akkor sem kell csüggednünk, mert mostantól van egy elérhetőbb verzió is! Az egyetlen gond, ha vezetni akarjuk, akkor nagyjából 6 évesnek kell lennünk. A közel 118.000 forintnak megfelelő összegért megvásárolható kisautó ugyanis, nem meglepő módon, gyerekeknek készült. Persze ettől még megpróbálhatja apu is beleerőszakolni magát, de jól nézzen körül, hogy ne legyen a közelben senki, aki megörökítheti a roppant kínos pillanatot. 
 
A játékautót elektromos motor hajtja, amivel akár 5 km/h-val is lehet "hasítani". A fék szerencsére meg tudja fogni a bódét és jól működő féklámpa is van a kisautón. A hangszórókból a McLaren hangját lehet hallani, illetve megpróbálták leutánozni, de azért a biztonság kedvéért van USB és SD kártya olvasó is, ha esetleg a gyerek a "Ridin' dirty" zenéjére akar végighajtani a játszótéren. Az ajtók felfelé nyílnak, és a nem csak a gyerek tudja kormányozni a gépet, hanem távirányítóval a szülő beleszólhat a dologba. Hét szín közül választhatnak a vevők, amik mind az eredeti McLaren palettán is szerepelnek. Az egyetlen szépséghiba annyi, hogy csak McLaen kereskedésben lehet hozzájutni, ami itthon mondjuk elég ritka, de feltételezem, a Kínában gyártott verziókra nem kell sokat várni.