Attól, hogy valaki úgy érzi, hogy azzal menti meg a Földet, hogy Prius-t vásárol, még nem kell lemondania bizonyos dolgokról. Attól még állhat egy igazi benzintemető is a garázsban! De ha mondjuk nincs hobbiautó és unalmasnak tartjuk a gyári formát, akkor szerencsére van megoldás és még egy Huracan-ra vagy GT-R-re sincs szükség! 
 
A Liberty Walk-tól megszokott, hogy nagyon durva sportautókkal szemlélteti szettjeit, amiketr levegős futóművel engednek földre és valami eszméletlen durva felnit pakolnak a kocsi alá. Rendszerint köpik a lángokat és iszonyúan hangosak ezek a gépek, az erejük pedig bőven több a szükségesnél. 
 
Na most a Prius tulajokról nem sokan gondolják, hogy sportos beállítottságúak. Inkább a környezetvédelem, a zöld gondolkodás jellemzi őket, viszont azért nem kell mindenről lemondani, csak mert az asszony ránk erőltetett egy ilyen hibrid masinát! 
 
Az egyedi szett, első toldatból, küszöbökből, diffúzorból és egy "kacsafarok" szárnyból áll, aminek az ára 2990 dollár, de ha nem kérjük a szárnyat, akkor 490 dollárral több marad a zsebben. Persze az egész semmit sem ér, ha nincs, megfelelő kerék az autó alatt! A Liberty Walk-nál erre is gondoltak, és durván 2100 dollárért juthatunk hozzá a szetthez tökéletesen illeszkedő felnikhez. (Gumi nélkül természetesen!) Az ültetésről kétféle módon gondoskodhatunk. 1700 dollárért, ültetőrugókat szerel be a cég, de a mai világban lassan minden második autó alatt levegős rendszer figyel, úgyhogy ilyet is kérhetünk, 7900 dollárért. 
 
Ha ezekhez hozzávesszük az alap árát, akkor hamar rájövünk, hogy ebből a pénzből márr valami egészen pofásabbat is vehettünk volna. Úgyhogy arra a kérdésre, hogy megéri ennyit költeni egy Prius-ra? Egyértelműen egy óriási NEM a válasz! De persze biztos meglesz ennek is a vevőköre, úgyhogy biztos fogunk látni LW szettelt felvértezett Prius-t az interneten a közeljövőben. 



 

 

Forrás: The Drive