Abban minden BMW tulaj egyetért, hogy az E36 formája közel van a tökéleteshez. Ami korábban "Fila táska" volt, az már egyre értékesebb és még mindig nagyon közkedvelt a tunerek között. A kedvenc, valószínűleg a kupé, ami, véleményem szerint, a tökéletes kupé forma, ami valaha létezett. A másik kedvenc a kabrió, utána pedig jön a 4 ajtós és a touring. (Nem, még mindig nem kombi!) 
 
Ezt a sárga kabriót a Drop Mode munkatársa vette észre még tavaly Lengyelországban, a 2018-as Raceism-n, úgyhogy most pont aktuális a bemutató, mert jelenleg is tart a legnagyobb európai stance összejövetel. 
 
Az autó tulajdonosa Tobias, Svédországból. A 23 éves fiatalember, nem meglepő módon, rajong az ültetett verdákért, de szeret jet ski-zni és törekszik arra, hogy pozitív emberekkel vegye magát körbe. Mindig is tetszett neki az E36 ponyvatetős változata, úgyhogy amikor lehetősége adódott, vett egy teljesen gyári 325i-t. Igazán durva autót akart belőle faragni, úgyhogy darabokra szedte, és az alapokról kezdte az építést. Külön érdekesség, hogy a barátia mindig is furcsán néztek rá a kabriómániája miatt, mert az autót sosem használja lenyitott tetővel. 
 
Az első lépés a Felony Form szélesítések beszerzése volt, az Egyesült Államokból. Ezek a szélesítések, (overfender) megadták a lehetőséget, hogy az átlagosnál szélesebb felnik kerüljenek az autó alá. Így már vidáman elférnek a Work Meister L1 görgők a kerékjáratokban, amiknek a mérete elöl 10x18, hátul pedig 12x18 és 225/35 valamint 255/35-ös gumikat húztak rájuk. Az ültetésről levegős rendszer gondoskodik, ami Air Lift Performance 3P vezérlővel egészül ki, de még Powerflex szilentek és az elmaradhatatlan állítható lengőkarokra és toronycsapágyakra is szükség volt, hogy elérjék a tökéletes dőlést és a kerekek is elférjenek. 
 
A szélesítéseken kívül gyári M-es lökhárítók, amik elöl Musk féle első toldattal, hátul pedig Fancywide diffúzorral egészülnek ki, illetve a küszöbök AGT Styling toldaot kaptak. Az autó színe a Ferrari palettájáról érkezett. A Giallo Modena sárga és a fekete hardtop tökéletes kontrasztot alkotnak. A sort a "shotgun" kipufogóvégek zárják. 
 
Az utastérben a gyári piros bőr dominál, ami az üléseken és az ajtókárpiton is megtalálható. Tobias, Luisi kormánnyal tereli az autót és a középkonzolba beépített iPad Mini gondoskodik a szórakoztatásról. 
 
Ezen az autón is megtalálható minden, amit a mai E36 tulajok általában felhasználnak amikor belekezdenek a projektbe, de mégis más mint a többi, valószínűleg a szín és kerékválasztás miatt lóg ki a sorból leginkább. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Drop Mode