Hivatalosan csak jövőre kerül a szalonokba az új Shelby GT500, ami a legerősebb utcai Mustang jelzőt is megkapta, de a Hennessey emberei már kezelésbe vették az autót és a legendás izomautó már olyan ligában játszik, ahol a Bugatti Veyron található! 
 
Az autó gyárilag 760 lóerővel és 847 Nm nyomatékkal bír, a Hennessey viszont három lépcsős erősítő kúrát kínál azoknak, akiknek ez kevés lenne. 
Az első csomagban 850 lóerő és 983 Nm nyomaték áll a sofőr rendelkezésére. A Második csomagban már 1000 lóerőt szabadíthatunk el a gázpedál lenyomásával és a nyomaték 1152 Nm! A harmadik csomag pedig, ami a csúcsot jelenti, 1200 lóerőt jelent és elmebeteg, 1356 Nm nyomatékot, ami 4800-as fordulatnál érkezik. Ez még mindig az az 5,2 literes feltöltős V8 motor mint az alapmodell esetében, csak éppen a motor dupla turbót kapott, új üzemanyagrendszert, ami egyébként már csak E85-ös vagy versenybenzinnel üzemel. Nagyobb dugók, hajtókarok, egyedi rozsdamentes kipufogórendszer, nagyobb intercooler a további jellemzők. 
A hét sebességes, duplakuplungos automata váltót is megerősítették, hogy bírja a rettenetes nyomatékot. 
 
Természetesen kívülről is látszani fog, hogy nem egy "átlagos" Mustanggal érkezünk. Venom 1200 jelvények és a Hennessey felirat mellett, egy sorszámozott plakett is található lesz az utastérben, amit maga a cég tulajdonosa ír alá. 
 
Minden Venom 1200, 240 km teszt után kerül a tulajdonosához, hogy minden tökéletesen működjön és ne legyenek meglepetések. A Hennessey egy év, vagy 19.000 km garanciát vállal minden egyes Venom 1200-ra. Pontos vételárat nem tudni, de egyes források szerint 100.000 dollár környékén lesz majd az ára.