Brandon Miller igazi autóbuzi! Már 15 éve is szerepelt komolyabb autós oldalakon és azóta is ismerik projektjeit. Igazi BMW bolondnak gondolná az ember, hiszen volt már E34, LSX motoros E39 touring, E39 M5, két darab E38, ebből az egyik kompresszoros S62 motorral volt szerelve, azonban egy idő után váltani akart és nem csak másik bajor gépet, hanem másik alapot szeretett volna. Édesapja nagy rajongója a japán gépeknek, azon belül is a Z széria szerelmese. Úgyhogy várható volt, hogy a fia is elindul ebbe az irányba. 
 
Az első japó vas egy SR motors S14 volt még 2001-ben. Ezután öt 240Z és egy Z32 következett. Brandon apja nagyon boldog volt, hogy a fia is erre az útra lépett, de a srác nem igazán érezte a Z életérzést, úgyhogy új irány keresett magának. Illetve belevágott egy Z31-be, de az már vagy két éve épül és kellett valami, amit boldogan hajthat. 
 
Korábban már belefutott az R30/R31 platformba, de akkor valamiért kihagyta, ami miatt sokat bánkódott, úgyhogy amikor belefutott egy R34 Millenium Jade színű gépbe, azonnal tudta, hogy kell neki. Ehhez persze kérte egy Japánban élő barátja segítségét is, hiszen jobb ha alaposabban megnézik a kocsit, mielőtt áthajóztatna egy roncsot, de a helyzet az volt, hogy az autó kifogástalan állapotban volt és gyorsan le is csapott rá. Innentől 5 hónap kemény várakozás vette kezdetét mire megérkezett a Nissan. 
 
Amikor viszont végre lerakták a ház előtt a gépet, azonnal kiderült, hogy minden percet megért a várakozás. Rozsdamentes bódé és minőségi alkatrészek mindenhol. A géptető alatt az SR20 elődje, a legendás FJ20, 4 hengeres turbós motor fogadta, új Garrett turbóval, SR20 motorvezérlővel, Apexi PowerFC vezérlővel és új kábelezéssel. OS Giken kuplung és Nismo diffi gondoskodik arról, hogy az erő tökéletesen jusson el a kerekekhez. Az erő jelen esetben 250 lóerő körül lehet, ami tökéletesen elegendő ahhoz, hogy dinamikusan mozgassa a kocsit. 
 
A futómű állítható Blitz, kiegészítve módosított stabilizátorokkal, állítható lengőkarokkal, hátul pedig R32 fékeket találunk. A kerékjáratokban Barramundi Design, Raycod felnik forognak, elöl 8x16, hátul pedig 10x17 méretben, Yokohama Advan gumikkal szerelve. 
 
Kívül a Millenium Jade fényezést kiegészíti a sötétebb alsó csík és az arany feliratok. 240Z szélesítések és Jenisis elsó toldat tesz teljessé a külsőt. Az utastérben Recaro ülések, bukócső, Nardi kormány, korhű kiegészítő műszerek, egy klasszikus Denon fejegység és kalaptartóra szerelt Bose hangszórók jelentik a változást. 
 
Attól, hogy ezt a kocsit így vette meg Brandon, igyekszik saját ízlése szerint finomítani a dolgokat. Így került fel az arany felirat is például. Szeretne a mototér környékén változtatni pár dolgon és új felniken is gondolkodik. Egyszerűen hibátlan. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Stanceworks