Mindenkinek van egy pont az életében, amikro rákattan a tuningra, autóépítésre és onnantól nincs megállás. Nem tudom ki a szerencsésebb. Aki egy autót építget évekig, vagy aki viszonylag gyakran cserélgeti autóját és mindig tud újat mutatni, más-más alapon. 

Vitalij 2012 óta építgeti kocsiját. Az első lökés a Vagsburg fesztiválon érte, ahol miután megnézte a díjnyertes autókat, egyből tudta, hogy komolyabban hozzá kell nyúlnia kocsijához, ha érvényesülni szeretne. Egy évvel később, Szentpéterváron bekerült a legjobbak közé és ez volt az a pillanat, amikor elindult a lejtőn. 2016-ban már levegős rendszer és durva felnik juttatták a csúcsra a Polo-t. 

2017-ben motorsportos elemek felhasználásával és Red Bull matricázással vadította meg az autót. Abban a szezonban rengeteg díjat vitt haza és szinte mindenhol megismerték a kocsit. Az eltelt évek alatt bekerült az AirLift Performance Autopilot V2 futómű, valamint WRC kipufogó és hátsó szárny, Scirocco kormány, a Seat Toledo és VW Polo keresztezéséből kialakított műszerfal, Golf Mk5 GTI ülések és Polo GTI hátsó ülések is szereplenek a listán. 

Azonban az idei évre egészen más formát öltött a kocsi ismét, amivel Vitalij mindnekit meglepett. Először is ott vannak a Radical Forged felnik. Az RDL-06F görgők, nem csak a formájukkal, de méretükkel is felhívják magukra a figyelmet. 10x18 körben és 215/35-ös gumikat kaptak. Hátul még csak-csak be lehet passzírozni a kerekeket, de elöl szélesebb sárvédőkre volt szükség, amit az SRS-Tec cégtől szerzett be emberünk. A 2,4 centivel szélesebb sárvédőknek köszönhetően, elöl is elflérnek a 10"-os felnik, de azért egy kis döntésre így is szükség volt, ami elöl 3, hátul pedig 7°. 

Az Oracal Cranberry fólia tökéletes választás volt, mert minden fényviszonyban más színt mutat, ráadásul a fekete kiegészítőknek hála, a kontraszt is hibátlan és nem csak egy nagy lila foltot látunk. A Polo WRC első lökhárító kapott egy Kraero koptatót, a hátsó lökhárító GTI és ebbe került bele a WRC diffúzor. 

Vitalij tökéletes Polo-t alkotott, ami több európai rendezvényen is megállja a helyét. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mit talál ki legközelebb? 

Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 



 

Forrás: True Fitment