Piotr Weiss a Need for Speed szériákon nőtt fel, azok közül is a Most Wanted hagyott benne mélyebb nyomokat. Már fiatalon eldöntötte, hogy egyszer lesz még tuningolt autója, de persze a rendőrkordonok áttörése már nem szerepelt a tervek között. 
 
Addig nem tudott nyugodni, amíg nem szerez magának egy igazán jó kocsit, de kezdetben a Nissan 370Z elérhetetlennek tűnt, végül aztán a kitartást és türelmet siker koronázta, mint ahogy a képeken látjuk is. 
Eleinte inkább az volt a cél, hogy egy jól használható, dögös megjelenésű, de hétköznapra is tökéletesen alkalmas kocsit faragjon a 370Z-ből, de ahogy lenni szokott, itt is kicsit elszabadultak a dolgok. 
 
A kupé egy teljes Amuse Bodykittel gazdagodott, kiegészülve Shine Auto karbon elemekkel. Kétrészes Carbon Signal első sárvédők váltották a gyári darabokat. A fényszórókat sötétítették. Evo-R karbon "kések", AeroBlitz légterelők és Zoom Engineering visszapillantók kerültek az autóra. 
 
A kerékjáratokban GMR MS-7 felnik forognak, 9,5x19 és 11x19 méretben. Apróság, de 326Power szelepsapkákat kaptak, a felnik mögött pedig Akebono nagy fékszettet találunk. A futómű Stance XR1 állítható szettből, SPC első-felső lengőkarokból és Voodoo13 állítható hátsó lengőkarokból áll. Z1 hideg levegőszűrő a szívóoldalon, és GTHaus Meisterschaft full catback kipufogó, Motordyne Art csövekkel gondoskodik a V6 erőteljesebb hangzásáról. Az UpRev-nél pedig egy kis optimalizálás történt. 
 
Piotr a jövőben szeretné az autót még szebbé tenni, mert ahogy Ő fogalmaz: "Az autó jól néz ki 3 méterről és szeretném, ha közelről is jól nézne ki." 
 
 
Ezen az autón sincs túlgondolva semmi, mégis nagyon kellemes a megjelenése. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Slammedenuff