A legtöbben tudják, hogy kiválasztott autójuk milyen stílusban fog épülni. Van egy elképzelés, aminek a határain belül akarnak mozogni és megalkotni a legtökéletesebbet. Legyen az pályagép, stance masina, drift vagy éppen kiállítási darab/showcar, mindig van egy út, amit be kell járni hozzá, hogy végül összeálljon az, amit fejben elképzeltünk. 
 
Alekszej 2012-ben vásárolta meg a képeken látható Mercit, persze nem ilyen állpotban. Azért válaszotta a CLS-t mert már maga az alap is kilóg a sorból, különleges formájával. Az úgynevezett "banán" természetesen nem maradhatott gyári állapotban, viszont Alekszejnek nem volt se ideje, se pénze arra, hogy komolyabban hozzányúljon. 
 
2017-ben aztán meglátott pár képet, ami a Grounded eseményen készült és innentől nem volt megállás! Tudta, hogy részt akar venni rajta és azt is tudta, hogy akkori állapotában, a kocsi nem alkalmas rá. A legszebb az egészben az, hogy fogalma sem volt mi az a stance, hellaflush, fitment és a többi különleges kifejezés. Annyit tudott, hogy kell egy lapos, széles, különleges színű bódé és gyönyörű kerekek. 
 
A felnik SSR Professor MS3 darabok, amiknek a mérete sem átlagos. Elöl 10x20 ET-19, hátul pedig 11x20 és az ET-32! Ehhez persze szépen ki kellett szélesíteni az autót, de amúgyis az volt a terv. A felnik mögött a gyári fékek elég bután mutattak, ezért 5.5 AMG fékeket szereltek fel. A karosszéria nem csak szélesebb lett, de felkerült egy Prior Design első lökhárító, AMG 6.3 diffúzor. 
 
A futómű természetesen levegős, ami KT Racing, Air Lift, Viair, Accuair elemekből áll és tökéletesen leengedi a kocsit földig. A szín sem hétköznapi. Candy Ultra Red, 5 rétegben! A hűtőrács teljesen fekete és a KRaero szállította a toldatokat, koptatókat. 
 
Egyszerűen hibátlan! Ennél dögösebb CLS-t nem igazán láthattunk eddig! IDE KATTINTVA találtok még képeket! Érdemes megnézni!





 

 

Forrás: True Fitment