A dedikált póló amerikai barátunk, Lamboboy ajándéka a Carstyling olvasóinak!

Ahogyan minden évben, a SEMA Show-n idén is összefutottunk a világ egyik legismertebb autóépítőjével, az Overhaulin' műsorból ismert Chip Foose-zal. Foose rendszeres vendége a las vegasi parádénak, rendszeresen tűnik fel a partnerei standján szervezett közönségtalálkozókon. Hihetetlen népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a dedikálásai során mindig óriási sorok várakoznak rá, gyakran már egy órával a meghirdetett időpont előtt is.

Idén Lamboboynak az Ignited keretei között sikerült elcsípni a Mestert, ha pedig már ott volt, szignóztatott is vele egy frissen vásárolt, eredeti Foose pólót a Carstyling követői részére.

Az aláírás pillanata


Mindenkinek persze nem adhatjuk oda egyszerre, így egy kis játékkal sorsoljuk ki, kié is legyen ez a nem mindennapi ajándék. A feladat nagyon egyszerű:

  1. Ha még nem tetted volna meg, kövesd be a Carstyling Instagram oldalát. A felhasználónevünk @carstyling_com, vagy erre a linkre kattintva is eléred az oldalt.
  2. Keresd meg azt a bejegyzésünket a 2019-es SEMA Show-ról, amelyikben Chip Foose is szerepel!
  3. Írj egy kommentet a bejegyzéshez, amiben szerepel a #sema2019 kifejezés.
     

Ennyi az egész!

A játék (magyar idő szerint) 2019. november 26-án 23:59-ig tart, a nyertes nevét pedig itt az oldalon tesszük közzé és aznap instagram privát üzenetben is értesítjük. A csatornát pedig érdemes követni, hiszen az elkövetkező napokban-hetekben még jópár kép felkerül majd a SEMA Show forgatagáról! Cikkeink pedig itt gyűlnek a témában. Hajrá! ;)

A nyeremény, ami akár a Tiéd is lehet! (technikai infó: a póló M-es)

 

Forrás: Carstyling.hu