"A kevesebb néha több" 

Ez az a szöveg, amitől általában falnak megyek. Persze nem azért, mert hülyeség, hanem mert elég sok olyan autóra is ráaggatják, amire nem illik. A képeken látható Porsche viszont iskolapéldája ennek. 

Az alap egy 1992-es 964-es Carrera 4 Porsche, amiben 6 hengeres, 3,6 literes boxermotor dolgozik, 5 sebességes váltóval és 250 lóerővel. Mindössze a Cuprohr kipufogó és a K&N légszűrő jelenti a változást. A karosszériáról eltűnt a hátsó ablaktörlő, felkerült az USA hátsó lökös, letisztítva, az első lökhárító, amit szintén lepucoltak, így már nincs meg a rendszámtábla helye, eltűntek a lámpamosók és a vonószem is. Elöl még egy RUF toldat teszi teljessé a külsőt. 

Az autó alá háromrészes Speedline Mistral felnik kerültek, 8,5x18 ET25 (215/35) és 10x18 ET24 (225/35) méretben. Ezekre engedi rá a bódét az Airlift  Performance levegős rendszer, 3P vezérlővel. A szett egyébként merev, "hardline" csövezést kapott, a tartályt pedig lefényezték valamint két darab Viair 444C kompresszor tartozik a szetthez. 

Az utastérben Recaro A8 üléseket találunk, teljesen felújítva, Porsche bőrrel behúzva. Piros biztonsági övek tartják a sofőrt és utasát, a vezető pedig 35 centis Luisi Mirage kormányt markolhat, aminek a közepét piros varrás jelzi. 

Ennyi elég is a boldogsághoz szerintem!

Képekért köszönet Tímári Blankának és Kisgyörgy Balázsnak! 



 

Forrás: Carstyling.hu