Az örök kérdés: Mitsubishi Lancer Evolution vagy Subaru Impreza WRX STI? 
Tulajdonképpen lehetetlen eldönteni, hiszen mindkét típusnak megvan az előnye és a hátránya. Ha a Subaru kerül szóba, a legtöbben a jellegzetes hangját említik meg, hiszen ehhez nem kell különösebben érteni a kocsikhoz. Azonban ott van még a remek hajtáslánc, az elért sikerek és vonzó forma, valamint a ritka 22B modell, ami igazi vágyálom a rajongók számára. 
Aztán ott van a Lancer EVO, ami tulajdonképpen egy versenyautó, utcára szelíditve. Kis túlzással, de elég kipakolni az üléseket, bedobni egy bukócsövet és már száguldhatunk is a pályán autónkkal. Sokkal keményebb hangolású mindene a kocsinak, mint az Impreza-nak, rengeteg tartalék van a motorban,  jól tuningolható, bár ez utóbbi a Subaru modelljéről is elmondható. 
Szóval ember legyen a talpán, aki tökéletesen meg tudja indokolni, melyik a jobb! 
 
A tuningvilág egy másik része is felfigyelt ezekre az autókra és folyamatosan találunk ültetett, bedöntött kerekű változatokat, amikre a rajongók megvetően néznek. Szerencsére van arany középút is. Ilyen például Rowie Landicho és Dennis Aquino EVO V Lancere. 
 
Ez egy hamisítatlan, japán belpiacos modell, amire egy elég ritka bodykit-et pattintottak fel. A Varis ASSO szett, szélesítéseket, karbon elemeket és légterelőket tartalmaz és Voltex szárny zárja a sort. Az utastérben Recaro  RS-G Ralliart Edition üléseket találunk és egyedi, 13 pontos, Cusco bukócsövet valamint szintén egyedi, titániumból készült csöveket az ajtónál. Ezek mellett még néhány kézzel készült kiegészítő is helyet kapott. 
 
A motorra Comp Turbo CTR-X 550 turbót szereltek és így már 450 lóerő és 515 Nm nyomaték áll rendelkezésre. Az autót Fortune Auto 500 Series állítható szett engedi közelebb a földhöz és persze biztosítja a stabil úttartást is. A kerékjáratokban Rays Volk CE28 Club Racer II Black Edition felnik forognak Toyo Proxes R888R gumikkal szerelve. 





 

 

Forrás: Carstyling

Kisorsoltuk SEMA Show 2019 játékunk nyereményét, a Chip Foose által dedikált pólót.

» Részletek itt! «