Ez az autó már biztosan mindenkinek ismerős lehet különböző oldalakról, videókból. Az idei Raceism-n a képeken látható Toyota Mark II (GX71) volt a Top 1, ami az egyik legnagyobb elismerésnek számít az ilyen építések között. 
 
Azonban ez a történet nem indult túl fényesen. Vladislavnak az egész autót újra össze kellett raknia. Ez annyit jelent, hogy nem voltak ajtók a kocsin, hiányos volt az utastér és a motor is csak a kocsi mellett volt, nem pedig benne, de legalább rozsda sem volt a kocsin, szóval egész jó vételnek tűnt és Vlad meg is vásárolta magának az autót. Ha pedig már úgyis üres volt a bódé, jöhetett egy teljes fényezés és fémből kiszélesítették a sárvédőket is, hiszen az is biztos volt, hogy a gyárinál szélesebb felnik fognak forogni a kerékjáratokban. Ezzel a lendülettel pedig a belteret is átalakították kissé és a gyári motor sem került vissza a helyére, hanem 3SGE motort pakoltak be és J160 váltót szereltek hozzá. Sperrdiffi is került a kocsi alá, egy Supra alól. 
 
A felnik teljesen egyedi, saját készítésű darabok, amiknek a küllőin az AceofAce logo látható. A méretük 10,5x15, az ET pedig -54! Ezekre a felnikre 205/50-es gumikat húztak. A futómű természetesen levegős. Az AceofAce egyébként Vlad saját cége, úgyhogy teljesen egyértelmű volt, hogy milyen vezérlőt kap az egyedi rendszer. 
 
......és tulajdonképpen ennyi is lenne a mutatvány! A recept rendkívül egyszerű: Végy egy ritka alapot. Pakolj alá és rá egyedi cuccokat és utána csak gyűjtsd be az elismeréseket. Azonban ez ennél sokkal bonyolultabb, bármennyire is egyszerűen hangzik. Megfelelő stílusérzék nélkül semmit sem ér az egész. Tudni kell, hogy milyen vonalon akarunk mozogni az autónkkal. Oda kell figyelni a fitmentre, a gumi feszülésére és úgy mindenre, a gátlóktól kezdve, a lengőkarokig. Ez egy elég összetett feladat és sokan nem látják át, milyen matek van a háttérben, ezért hajlamosak unalmasnak nevezni a stance kultúrát és az ilyen stílusban épült autókat. 
 
De nem akarok vitaestet nyitni a témával kapcsolatban. KATTINTSATOK IDE még több képért inkább! 





 

 

Forrás: True Fitment