A BMW M5 széria remek egyvelege a családi és sportautóknak. Az M5 egyébként egy olyan autó, aminek nem túl izgalmas a külseje, de a lemezek alatt motorsportos technika figyel. Az E60 több szmepontból is kilóg a sorból. Sokkal agresszívabb mint kisebb motoros társai és itt már majdnem Forma-1 technológia lapul a motortérben, 507 lóerővel. Az 5 literes V10 pedig olyan hangot enged ki magából, hogy még a holtak is felriadnak tőle. Tökéletes választás azok számára, akiknek már van gyereke és kell egy nagyobb kocsi, de közben még gyakran éreznek késztetést. hogy elrúgják a vasnak rendesen. 
 
Szóval gyárilag is egy elég jó gépezet az E60 M5, de ezen az oldalon nem sűrűn bukkannak fel teljesen gyári gépek. A Las Vegasban élő Joseph Sybico sem akart gyári kocsival szaladgálni, úgyhogy szépen átalakította az ötöst. Ne gondoljuk azt, hogy ez egy szezon alatt készült, ugyanis 9 év kellett ahhoz, hogy elérje a jelenlegi állapotot. Emberünk nem mindig volt BMW rajongó. Korábban egy Integra Type-R alakult a kezei alatt, kapott egy turbót stb. majd ezt követte egy 1960-as Chevrolet Impala a kötelező küllős felnikkel, krómokkal, levegős futóművel. Aztán a felesége vett magának egy E46-os BMW-t és ez votl az a pillanat, amikor Joseph úgy érezte, kell neki egy bajor. Vett is egy X5-öt..... 
 
Aztán meglátta ezt az M5-öt. Szerelem volt első látásra. Meg is vette magának, de mivel Joseph olyan forma, aki nem bírja tól sokáig gyári autóval, így gyorsan bekerült egy KW V3 futómű, Dinan kipufogórendszer és HRE felnik. Aztán elgurult a gyógyszer és még jobban hozzányúlt a kocsihoz. A sárvédőket fémből kiszélesítették, egyedi géptető és légbeömlők kerültek a lökösökre, az első lökhárytó pedig Wald gyártmány, de ezt is lesimították az egységesebb külső elérésének érdekében. Karbon koptató került még felszerelésre illetve karbon vesék. Az eredeti Individual Sepang Bronze szín megmaradt. A lámpák fóliázást kaptak. ( Ez egy régebbi cikk, úgyhogy lehet már nem pontosan így néz ki és igen, tudom, ez a fajta lámpafólia már nem menő, vagy sosem volt az...
 
Az 5 literes V10 (S85B50) RPI és Dinan kipufogórendszert kapott és BMC szűrőket. A 7 sebességes SMG váltót pedig újraprogramozták a gyorsabb váltás érdekében. A kerékjáratokban Rotiform WRW felnik forognak, elöl 10,5, hátul 12,5x20 méretben, 255/30 és 325/25-ös Toyo Proxes gumikkal. A felnik mögött 6 dugattyús Brembo GT BBK nyergek és 405 valamint 380 mm átmérőjű tárcsák lassítják a szedánt. A futómű levegős és Accuair gyártmányú E-Level vezérlővel. 
 
A beltérben egyedi, mogyoróvajkrém színű bőrrel húzták be az üléseket, az ajtókárpitokat, de még a szőnyegek is passzolnak. A műszerfal betétek, az ülések burkolata pedig karbonból készült és egy arany bukócsó is beszerelésre került. A csomagtartóban megtaláljuk a levegős rendszer egyes elemeit és  két darab JL W3 mélynyomót is. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 






 

 

Forrás: Fast Car