A Danton Art Kustoms neve ismerősen kell, hogy csengjen, mivel már korábban is szerepeltek az oldalon, elmebeteg módon átalakított autóikkal. Azt hinné az ember, hogy a Porsche-k után már nem igazán lehet durva dolgot alkotni, de a csapatnak sikerült rácáfolnia erre! 
 
A legutóbbi építésük alapja egy Lamborghini Espada. Egy 4 üléses GT, ami a 400GT-vel és a Miura-val egyidőben került piacra. Összesen 1217 darab készült ebből a típusból, tehét nem nevezhető tömegcikknek. Az Espada egyébként, spanyolul kardot jelent, mégpedig azt a kardot szimbolizálja, amivel a bikát leszúrják a viadalokon. A gyártás alatt három széria jött ki (S1, S2, S3) amik csak apróbb külső és belső módosításokat jelentettek. A motor elöl helyezkedik el és 3,9 literes V12. 
 
Na most abban biztos mindenki egyetért, hogy egy ilyen különleges autót vétek szétvágni, de azt is tudjuk, hogy az autóépítés nem ismer határokat. A Danton Art Kustoms pedig eleve arról híres, hogy szeretnek őrültségeket csinálni. Az autót egyébként az Espada 50. évfordulójára készítették. 
 
Az eredeti motort meghagyták és még mindig 350 lóerő mozgatja a kocsit, viszont teljesen szabadon látható a technika. A Carosseria Hervé-vel együttműködve sikerült a kasznit átalakítani hot rod stílusban, ami annyit jelent, hogy a kerekek is szabadon láthatóak és nem bújnak el a sárvédívek alatt. Apropó kerekek! Govad Forged felnik kerültek az autóra Michelin gumikkal. Az oldalsó légbeömlők pedig erősen hasonlítanak a Reventon beömlőkre. A beltér is elég durván átalakult és hozza a hot rod érzést a fém ülésekkel, egyedi műszerfallal és a középre szerelt sebességmérővel. 
 
Egyszerűen zseniális az egész, de közben őrültnek kell lenni, hogy ilyet műveljen valaki egy ilyen klasszikus sportkocsival. Persze az is lehet, hogy nem egy eredeti Espada-t hanem egy replikát áldoztak fel, de erről nincsenek információink.