Tökéletesen érthető, ha szeretnél egy McLaren Senna-t. Az egyetlen probléma csak, hogy 750.000 font az ára, amihez nem elég egyszerűen gazdagnak lenni. De tegyük fel, pont beleférne a költségvetésbe, csak éppen lecsúsztunk róla és McLaren nélkül nem élet az élet, úgyhogy vehetünk egy 720S modellt, vagy választhatunk egy izgalmasabb verziót, amit a Novitec kínál. Ez lenne a Novitec N-Largo 720S Spider. 
 
Ez az autó 2,7 másodperc alatt van százon, tető nélkül. Már önmagában ez is elég jól hangzik, nem igaz? A Spider egyébként teljesen új frontrészt kapott, nagyobb toldattal. Elöl 60, hátul 130mm-rel szélesebb és így, a nagyobb kerékjáratokban jobban elférnek az elöl 20, hátul 21"-os Vossen felnik. A hátsó lökhárító is átalakult és a gyári aktív szárny egy plusz kiegészítőt kapott. Azt persze mondanom sem kell, hogy ezek az új elemek, mind karbonból készültek. A kasznit pedig 35mm-rel engedték lejjebb az új rugókkal. 
 
Az Inconel kipufogórendszernek és N-Tronic tuningboxnak köszönhetően 806 lóerő és 879Nm áll a sofőr rendelkezésére. A 0-100 2,7, a 0-200 7,5 másodperc alatt van meg és a végsebesség 346 km/h. 
 
A pontos árat még nem tudni, viszont nagyon résen kell lenni, ha akarunk egyet, mert mindössze 15 darab fog készülni ebből a kocsiból!