Mivel még a teljesen részletes leírások, bemutatók nem érkeztek meg, ezért kicsit szemezgettem a képek között és találtam három, igazán különleges autót az idei TAS-ról. 
 
Az első egy hibátlan, vagy ahogy itthon mondják, patika AE86. Mondjuk egy Hachiroku-val elég nehéz mellélőni és szerencsére elég sok durva építést lehet találni, de azért hazai pályán még ez is jobb. Hiába követi a jól bevált fekete-fehér (panda) sémát, ez egyszerűen megunhatatlan. Azért lehet a jóból is még jobbat kihozni, itt pedig ezt a Work Equip felnikkel, T-Selection kiegészítőkkel, egyedi bukócsővel és szarvasbőrrel behúzott Recaro ülésekkel oldották meg. Azonban az igazi mestermű a motortérben található. Teljesen kipucolt, és ez itt szó szerint értendő, környezetben találjuk a 4A-GE motort, amin csillogó ITB és csokibarnára fújt szelepfedél található. 
 
A következő autóról már olvashattatok tavaly is. A 4Law 1981-es Porsche 911  akkor is kiverte a biztosítékot a teljesen karbon karosszériájával. (IDE KATTINTVA olvashatjátok a tavalyi cikket!) Az autót idén is kállították, de kicsit frissítettek bizonyos dolgokat, mint például a fényszórókat és a cég már nem csak karosszériákat, de komplett építéseket is vállal. 
 
A harmadik különlegesség egy Toyota Supra Mk3. Manapság a legújabb és az Mk4 van hypeolva, úgyhogy egy letisztult Mk3 mindenképp üdítő látvány, azonban ha jobban megnézzük, akkor feltűnik, hogy nincs benne motor. Minden évben van egy olyan építő, aki mer a dobozon kívül gondolkodni. Ezúttal pedig ismét egy elektromos átépítést sikerült megvalósítani. Az EV Supra-ról nem tudni túl sokat, de hamarosan teljes leírást kapunk majd. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Super Street