A 21 év után újra életre keltett típus alaposan felforgatta az autós világot. Két csoport létezik. Az egyik nagyon örül, a másik meg öklendezve mutogat és BMW-nek hívja. Nem akarok állást foglalni. Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, akkor teljesen elfogadható az ok, ami miatt a Toyota a BMW-vel közösen készítette az új Supra-t. Ezen kár is vitatkozni. Az idei Tokyo Auto Salon-on viszont bemutattak egy különleges, nyitott változatot, amiről mindjárt az elején tudni kell, hogy nem az aminek látszik. 

A japán Nihon Automobile College (NATS) hallgatói elkészítették a saját, nyitott Supra-jukat, aminek az alapja egy Lexus SC430. Az autó témája pedig a Halálos Iramban sorozat első részében látott Supra dizájnja köré épül. Ahhoz pedig, hogy ne legyen felismerhető az alap, szélesítéseket kapott az autó, elöl egy óriási koptatót, hátul pedig egy szárnyat. A géptető megkapta a már jól ismert szellőzőket, a csomagtérajtót is átfaragták, hogy jobban illeszkedjen a masszív bodykithez. A pontot az i-re a felfelé nyíló ajtók teszik fel. 

A motortérben eredetileg 4,3 literes V8 motor található, de az alkotók itt sem elégedtek meg a gyári dolgokkal és a legendás 2JZ-GTE motort építették be, 280 lóerővel. Érdekes egy szerkezet, de abban biztos vagyok, hogy nem kéne. Nektek tetszik?