Restomodnak hívjuk azt, amikor egy régi modellt, modern technikával kereszteznek és így teszik jobbá, újabbá a gépet. Ebben az esetben nem a teljesen korhű megjelenés a lényeg, hanem inkább az, hogy kicsit új, frissebb stílusa legyen az adott autónak. 
 
A képeken látható Ford F100 egy tökéletes példa erre. Ezt a típust eleve szeretik építgetni, persze az Egyesült Államokban, hiszen ott könnyebb hozzájutni az alkatrészekhez. Az első lépés az volt, hogy teljesen szétkapták a kocsit és minden hibát kijavítottak rajta és új, egyedi alvázat is kapott. Ezután Keystone KEY9801 árnyalatú, szaténfeketére fújták az egész autót. 
 
Az autó alá Cobra, független felfüggesztést pakoltak és a szélesebb kerékjáratokba, szintén fekete, erősen Vossen felnikre hajazó görgőket szereltek. A géptető alatt a Ford Mustang GT350-ből származó Voodoo V8 motort találjuk. Az 5,2 literes, 526 lóerős fenevad, egyedi Kooks kipufogórendszert kapott, úgyhogy elképzelhetjük, hogy milyet szólhat 8000-es fordulaton. A motorhoz 6 sebességes váltó csatlakozik, ami szintén a GT350-ből érkezett. 
 
A beltérben is a fekete szín uralkodik. Bőrrel behúzott ülések, egyedi műszerfal, bennük Dakota Digital műszerekkel és persze ami nem látszik, Dynamat hangszigetelés mindenhol, ami a modern audiorendszer miatt volt leginkább szükséges. Egyedül a kormány töri meg a feketéseget. 
 
Egyébként az autór licitálni is lehet majd a Barrett-Jackson árverésen. IDE KATTINTVA találjátok az adatlapját és még pár képet is.