Az eBay-en elég sok mindent lehet találni és olykor igazi különlegességek is felbukkannak. Ennek az autónak már sajnos nem él a linkje, pedig megnéztünk volna több képet is róla, de azért sikerült megtudni ezt-azt. 

Alapból már az is elég meredek gondolat, hogy két olyan autót kereszteznek, amik már önmagukban is ikonikusak. A Volkswagen Bogár, amitől egy megható videóban búcsúztak, egy igazi kultautó a világ minden táján. Egyszerűen nincs olyan korosztály, amelyik ne kötődne hozzá. A Chevrolet Camaro pedig az igazi amerikai életérzést, a lázadást és fiatalságot testesíti meg. Na, de hogyan lehet két ennyire különböző típust összekeverni? 

A VW Type 1 alvázát lerövidítették és erre építettek fel, egyedi, üvegszálból készült, lekicsinyített, 1976-os Camaro bódét. A lökhárító elég furcsán néz ki, mert egyáltalán nem illik az autóhoz, de ezt még el lehet nézni. A Maserati kékre fényezett kasznira pedig a későbbi generációhoz tartozó dekort helyezték fel. Az autót 2,3 literes motor hajtja, amiből 230 lóerőt sikerült kipréselni. Ettől pedig igazi fenevaddá válhat a könnyű kisautó. Szerencsére a biztonságra is gondolt az építő, ezért tárcsafékek kerültek az autó alá, így a megállás sem okoz gondot. 

A beltérben sportülések és minőségi audiorendszer fogadja a sofőrt és utasát. Fura egy szerkezet és már sajnos nem él a hirdetés. Ti, mit gondoltok az ilyen építésekről?