Az ember azt hinné, hogy már így is elég különleges sportautó, szuperautó létezik, de a gyártók erre mindig rácáfolnak és bejelentenek valami újdonságot, ami majd, reményeik szerint, borsot tör a többiek orra alá. 
 
Pont ilyen a Los Angelesben található Czinger, akik nem kisebb céllal gyártanak autót, mint hogy az övék legyen a legjobban gyorsuló szuperautó a világon. Erről a cégről eddig nem ighazán hallhattál, ráadásul ez az első próbálkozásuk. Az autót majd a genfi autószalonon fogják bemutatni. 
 
A 21C sokkal ármavonalasabb mint a konkurencia, ezt pedig úgy érték el, hogy az utas a sofőr mögött ül. A karosszériát 3D nyomtatással készítik és leginkább egy vadászgéphez lehet hasonlítani a formát. 
 
Az autót 1250 lóerős hibrid motor hajtja és a tervek szerint 1,9 másodperc alatt lehet elérni vele álló helyzetből a 100-at. Persze nem a Czinger az egyetlen gyártó, aki a bűvős 2 másodperc alatti 0-100-at akarja elérni. Állítólag a Tesla Roadster, a japán Aspark Owl és a Rimac C Two is ezt a célt tűzte ki magának. 
 
IDE KATTINTVA egy videót is találtok. Engem meggyőzött! Nektek mi a véleményetek? Írjátok le kommentben!