Már csak egy hónap van hátra az idei AMTS-ig és ilyenkor szoktam böngészni az adatlapok között. A legtöbbször még csak félkész képeket lehet találni, de van olyan is, ahol már előrehaladott állapotban van egy-egy autó. Iylen például Laci gépe is! 
Adatlapért KATT IDE! 
 
Bármilyen hihetetlen, de az E36 idén már eljutott oda, hogy akár OT-s is lehet. Elég furcsán hangzik és szerintem még várni kell egy igazi OT rendszámos darabra, de ennek is el fog jönni az ideje. Senki sem gondolta volna, hogy az E36 egyszer olyan szintre jut mint klasszikus társai, de ahogy az árak növekednek, be kell látni, hogy aki megőrzött egy példányt gyári állapotában, az hamarosan elég jól is kiszállhat egy megkímélt autóból. Na, de a Carstyling nem az az oldal, ahol a gyári gépek vannak túlsúlyban, ezért nézzük inkább, hogy Laci mivel készül az idei show-ra! 
 
A motor egy épített M50. 3 literes stroker kittel, fokolt tengelyekkel sikerült elérni a 225 lóerőt. (Ez még nem végleges adat.) A motor hangját Schmiedmann S-Tech hengerenkénti leömlő és egy AC Schnitzer hátsó dob engedi a szabadba. A motorhoz 5 sebességes, manuális váltó csatlakozik, ami 240-es kevlár kuplungot is kapott. Innen a nagyházas sperr diffibe megy az erő, ahonnan vastag féltengelyeken keresztül érkezik meg a kerekekhez. Ezen kívül írható motorvezérlő, K&N légszűrő szerepel a listán. 
 
Az autó alatt Maxpeedingrods állítható futómű található, ami elöl E46 lengőkarokkal, hátul pedig állítható lengőkarokkal egészült ki és toronymerevítőket is kapott. A tengelyek végein Borbet A felnik forognak, elöl 8,5 hátul pedig 10x17 méretben, az ET szám pedig 13 és 15. Ezekre 205/40 és 215/40-es Continental gumikat húztak. A felnik mögött E46 330i fékeket találunk, Zimmermann fúrt tárcsákkal és kerámia betétekkel. 
 
A beltérben jelenleg a dönthető FK sportülések, a levehető, kesztyűs, mélyagyas kormány jelenti a változást, illetve piros lábtérvilágítás is beépítésre került. 
 
További tervek között szélesítés, nagyobb szárny, diffúzor és első koptató szerepel és egy bukócső is helyet kap majd. Remélhetőleg AMTS-n láthatjuk majd ezeket! 





 

 

Forrás: Carstyling