A régi vágású formák azokat az időket sírják vissza, amikor még az óriási légterelő elemek, feltűnő, színes kiegészítők határozták meg a tuningot itthon. Abban az időben valóban az volt az elfogdott és menő dolog, de azóta legalább 20 év telt el. Ezek a cuccok ódivatúakká váltak és a mai korosztály számára nevetségesnek számít, aminek persze előszeretettel hangot is adnak különböző fórumokon és ekkor érkeznek meg a régi arcok, akik kiosztják a srácokat és elkezdődik egy véget nem érő szájkarate, arc nélkül, a monitor mögül. 
 
A gond inkább abban rejlik, szerintem, hogy a régi vonalas formák nagy része nem tud haladni a korral és leragadtak a bojlerszörnyeknél, míg a fiatalabbak nem mutatnak tiszteletet semmi iránt és mivel véleménye mindenkinek lehet, ki is írják magukból azt, leszarozva mindent. Meg kéne találni a középutat és ezzel el is érkeztünk a cikkben szereplő autóhoz. 
Hogyan?
 
Mit látsz a képen? 
 
Erre a kérdésre általában kétféle válasz szokott érkezni. 
Csak egy felni meg ültetés. Ez nem tuning. 
vagy
Egy ízlésesen összerakott, letisztult autót. 
 
Mindkettőnek igaza van! Ugyanis valóban "csak" le van ültetve és aládobtak egy felnit, de azért ha kicsit jobban a dolgok mögé nézünk, akkor több minden történt. A második válasz esetében pedig nem kell magyarázni, elég egyértelmű minden. 
Ez a 2017-es C238-as modell nem AMG, csak kapott pár kiegészítőt és feliratot. A fekete szín, a króm kiegészítőkkel hozza tökéletes eleganciát, azonban az igazi munka a szemnek láthatatlan. 
A kerékjáratokban található Nizo-Low .CODE (dot code) kovácsolt felnik remekül illenek az autóhoz. Ahhoz, hogy megfelelő legyen a kiállás, amit ráadásul nem levegős rendszerrel értek el, kicsit módosítottak a 326 Power állítható futóművön és egyedi lengőkarokat építettek be. 
 
Nem volt szükség szélesítésekre, őrülten bedöntött kerekekre, mégis amint meglátjuk ezt az autót, leesik az állunk és azonnali birtoklási vágy uralkodik el rajtunk. 
(Én legalábbis így reagáltam rá.) 
Pedig Japánban járunk, ahol mondjuk lehet is ilyen magasságban közlekedni, de sokkal extrémebb dolgokat is szoktak a tulajok végezni. Véleményem szerint ez így tökéletes! 
 
IDE KATTINTVA találtok még képeket, illetve van a cikkben még egy BMW is, ami hasonlóan fantasztikus! 





 

 

Forrás: Stancenation