Az AMG A45 alapból 420 lóerővel és kereken 500 Nm nyomatékkal rendelkezik. Ez elég ahhoz, hogy a kis ötajtóst kevesebb mint 4 másodperc alatt repítse 100-ra. Egy német tuningcég viszont megpiszkálta kicsit a kocsit. 
 
A Posaidon több lépcsős programot kínál az autóhoz. Alapból csak az elektronikát módosítják és már annyitól is 459 lóerő és 560 Nm szabadul el a gázpedál lenyomására, a 0-100 pedig 3,6 másodperc alatt letudható a végsebesség pedig 318 km/h. Nem gondolnám kevésnek, de itt nem állnak meg! 
 
A következő lépcsőben kicserélik a turbót, tovább variálnak az elektronikán és már a 8 sebességes duplakuplungos váltó programján is változtatnak. Ekkor 525 lóerő és 600 Nm áll a sofőr rendelkezésére, a 100-ra pedig 3,2 másodperc alatt gyorsul a masina! 
 
A következő lépcső még csak tervezőasztalon létezik. A Plus csomag bőven 520 lóerő feletti teljesítményt ígér. Itt már a fékeket, a kipufogórendszert és a felniket is érintené a változás, amitől már tényleg nagyon versenyautós lenne az érzés, főleg, hogy a 100-as sprint 3 másodperc alá is kúszhatna. Azonban erre még várni kell és a cég emberei sem akarnak többet elárulni a tervekről. 
 
Mindenesetre izgalmasan hangzik és mivel a Renntech már készített egy közel 600 lovas változatot így a Posaidon-nak csak oda kéne pörkölnie egyet! 
Nektek hogy tetszik?