Évről-évre egyre több külföldi csapat állítja ki autóit az AMTS-n. A Lower United is ezek közé tartozik. A csapat nem először fordult meg a Hungexpon tartott show-n, most pedig megismerhetitek egyik kiállított autójukat, ezt a különleges vörös E39-et. 
 
Jakub Gaj a tulaja az autónak és korábban nem volt kimondottan Bimmer fan. Még fiatalon, iskola után szerelgette motorját, majd amikor megszerezte a jogosítványt, megvette első autóját, ami egy Nissan Silvia S12 volt. Sajnos a japán technika nem volt a legjobb állapotban, úgyhogy fél év után megállt a szíve és Jakub inkább továbblépett. Ezután volt még egy autója, ami nem maradt érintetlen állapotban, de igazán az E39 volt az, ami fő projektté lépett elő. 
 
Az akkor még ezüst 523i kapott egy állítható futóművet és egy felniszettet. Az M-es lökhárítóra felkerült egy toldat és tulajdonképpen így gurult ki minden találkozóra, de emberünk érezte, hogy ez így kevés. Éppen ezért a következő sezonra szétkapták az autót és egy barátja segítségével megkapta a jelenlegi színt, ami Candy Burgundi vörös lett. Az állítható futómű helyére levegős rendszer került AirLift Performance 3P vezérlővel, a fekete felnik helyére pedig háromrászes Brock B9 görgőke kerültek. Az autóra felkerültek még az M5 visszapillantók, a beltérbe pedig E38 üléseket varázsoltak. 2018-ban így láthatta mindenki az AMTS-n a kocsit. 
 
2019-re a 23-as motor helyére 28i költözött, rozsdamentes rendszerrel. Ezen kívül túl sok minden nem változott, de az idei évre még izgalmasabban fog visszatérni az autó. Ráadásul megfeszített munkára sincs szükség, mivel minden jelentősebb eseményt eltoltak. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: LowerUnited